Nu,nu,tikko paskatījos,MC labs rīks,ir gan mazliet cimperlīgs,bet tā pārsviežamā bremze ir laba,tad jau iznāk ka Janka dzen zosis un šūpo ūdeni jo turks ir vienkāršāks un mazāk prasīgs par MC.
Pats esi smieklīgs,vismaz bildē,ko Tev tas nabaga izbāztais ziemeļbriedis nodarījis?:D:D Par mežu nesatraucies parasti izdodas katru nedēļas nogali pabūt,nav jau kā pie jums,tikko pāri slieksnim medījums mutē skrien.Sējumi arī mūsu teritorijā nav tapēc rukši galvenokār pēc tam kad apkārt labība nokulta un kukurūza samalta.Bet par smiltīm,tas nav trūkums,tā ir fīča,Tev ziemā kājas slīd,a man nē!:D:D:D
:)Apkritu smiedamies! Ja mani var uzskatiit par vecu , bet jaunie biezji paliek taalu aiz manis. Varbuut tapeec ka kaajas nesliid :). Man arii ir turks, jau piekto gadu bliezju pa piileem , zosiim un shkjiivjiem ! Vieniigaa shaize ir pastobrei, vareeja buut izturiigaaka!
Sveiki, kuri veikali vispār izplata turku produkciju, atradu, ka t/c Azur ir Chevalier, kur nopērkami HUGLU, vai tur pat var'etu b'ut arī citi turku ražotāji, paldies!
Šim tak utaino pusautomāti, kuros var drupināto granti aizslēgā iekšā bērt un pat nešņarkstēs.
ko ta tu par medībām zini :D tev jau smiltis pa dirsu birst :D
kad ta pēdējo reizi medībās biji?