Uzliec līdznākošās starplikas,starp stobra kārbu un laidi vienu kas laidi padod uz leju un otru kura atvirza pa labi,un vēl vienu starp laidi un papēdi,pagarinošo un ies centrā!
Slēpts
17.08.2014. 09:56
Uzliec līdznākošās starplikas,starp stobra kārbu un laidi vienu kas laidi padod uz leju un otru kura atvirza pa labi,un vēl vienu starp laidi un papēdi,pagarinošo un ies centrā!
šis tiešām kautko maina? es domāju, ka šauts tika tēmējot, nevis piemetienā
Gludstobrs ir tāda lieta, kas jānotur līdz pēdējam, jo mazākā kustība atsitienā var radīt lodes nobīdi. Ja atsitiens nāks tieši plecā, bez sāņkustībām vajadzētu būt ok. Var izmēģināt Dzintara teikto, bet es uzskatu, ka priekš gludstobra pusautomāta ir ļoti labi :)
Nē Ģirt,ja laide sit pa vaigu,automātiski meklē nesāpīgāku stāvokli un tāpēc tā sanāk,izmantojot esošās starplikas to ļoti viegli pārbaudīt.
Slēpts
17.08.2014. 17:01
Manam (armsan) bija tikai tās ar kurām var vertikāli regulēt laides leņķi, man vajadzēja, bet ne jau tapēc ka sistu pa vaigu, tikai dēļ tēmēšanas. Zinu, ka MC ir labs štoperis, mans "turks" vispār nesit, 16. k divstobrene vairāk dod pa veigu.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
21.08.2014. 12:54
vakar vienu jaunu turku aparātu redzēju, 2 vārdi ko teikt: sūds!( abi vārdi ir : sūds)
brida pa dīķi caur zālēm mazās nezāļu bumbiņas laikam iekšā tika un klemē kā ........ nava ko teikt nekam nederīgs, šitādu pat tolmets neņems!
Jāni,Jāni,pa teļļuku skatoties visi Rebļi likās gudri vīri un prātīgas lietas dara,Tu laikam vienīgais mātei no rokām izkriti kad pupu sūci.Vai Tu vispār esi redzējis ko labāku par savu netīrīto divstobreni?
šis tiešām kautko maina? es domāju, ka šauts tika tēmējot, nevis piemetienā
brida pa dīķi caur zālēm mazās nezāļu bumbiņas laikam iekšā tika un klemē kā ........ nava ko teikt nekam nederīgs, šitādu pat tolmets neņems!