Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Parbaudīti interneta veikali optikas iegādei!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 55 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 09.09.2022. 10:31

Salvis
Salvis
Pēdējo reizi manīts 2025-06-02 12:25
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: Kaut kur zemgalē
Atrašanās vieta: Rīga
Medību stāžs: No 1997.gada
Aprīkojums: Iztikt var.
Suņi: Diemžēl nav.
Medību trofejas: 2
09.09.2022. 10:31
Pa gadiem, nekas nav mainījies! :((((
Jurģis
Pēdējo reizi manīts 2025-02-05 10:09
Lietotāja statuss: Lietotājs
Medību stāžs: kopš mana cilts parādijās uz plakanzemes
Medību trofejas: 1
07.09.2022. 19:53
Pagāš nedēļ bijiu ieskrējis jelgavas lijā nu gatavais kolhozs,tur meklēt nav ko :D!
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2022-12-13 19:01
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: No 1981.g.ar papīriem
Aprīkojums: pietiekams
Medību trofejas: 5
07.09.2022. 09:48
Uzrāvos uz Lijas attieksmi pret klientiem. Sazvanīju, ka veikalā ir man vajadzīgā plinte un samaksāju drošības naudu, lai varētu droši braukt pakaļ uz Jelgavu. Nākamā dienā man paziņoja, ka ierocis pārdots un atskaitīšot naudu atpakaļ. Nevienam neiesaku kavēt laiku, mēģinot Jelgavas Lijā ko iegādāties.
Slēpts
18.04.2017. 21:48
Izskatās, ka forums daļu pazaudējis..
Adresi jau ieliku- varu ielikt vēlreiz- un izskatās, ka web veikals šobrīd nestrādā.
http://www.trapper.ee/
Be tja kas tad veikala rekvizīti šeit.
Trapper OÜ
Võru tn 80
Tartu linn 50111
tel 7343900
e-post: info@trapper.ee
Slēpts
17.04.2017. 00:27
uz Igauniju braucu pateicoties viņi internetveikalam, jo redzēju cenu un atlikumu, nekādu problēmu, un veikalā nebija vēl jākaulējas.

Tā kā tēma ir par internetveikaliem - Ozoliņa kungs, lūdzu, neslēpiet sveci zem pūra! Gaidām adresi...
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2025-06-17 01:17
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
06.02.2017. 14:14
Sorrrrry. :)
Slēpts
06.02.2017. 14:09
Bināta k-gs
ne kā personīga- bet par ko tāds sašutums?:)
esmu sev nopircis 5 leoupold optikas, divas no tām Igaunijā trīs ASV.
uz Igauniju braucu pateicoties viņi internetveikalam, jo redzēju cenu un atlikumu, nekādu problēmu, un veikalā nebija vēl jākaulējas.
Es taču saku, ka Hubertā IR daudz labu preču un par LABĀM cenām (bez ironijas)- diemžēl visas NAV redzamas internetveikalā, un tā nu ir un paliek mūsu veikalnieku problēma.
Gribat , lai tādi kā es tērējam naudu pie Jums- dariet kaut ko- nevis visu laiku apvainojaties , ja kāds aizrāda, ka varētu būt arī savādāk.
Gatis
06.02.2017. 13:45
I.Ozoliņ, Jūsu spriešanas spēja par un ap šo, mani nemaz neuztrauc un neaizskar.
Laiks Jums atvērt savu veikalu un parādīt šiem visiem PM, Hubertiem ,Lijām, Ieročiem u.tt., kā ir jāstrādā un lai beidz krāpt godīgus pilsoņus, jo visi uzņēmēji jau pēc būtības ir krāpnieki un liekami tikai būros! :):):)
Slēpts
06.02.2017. 13:35
un pērkot 10% atlaide tiek piemērota vienmēr!!!

Jā, par to var zīlēt kafijas biezumos, jo aizbrauksi uz veikalu un izrādīsies
jo ir preču grupas kurām atlaides netiek piemērotas

Toties ārzemju mājaslapās, ja ir atlaides, tad tās arī ir.
Un gala cenu nemainīs, vai saimnieks ir priecīgs pamodies, vai ar kreiso kāju no gultas izkāpis:)
Gatis
06.02.2017. 13:25
Atlaides tiek aprunātas visur un vienmēr, ja tas ir iespējams, jo ir preču grupas kurām atlaides netiek piemērotas , jo tām jau ir ļoti zema cena!
Protams pakaļ ar nevienam nesviežam un nelūdzamies lai tik paņemtu, kā saka, katrai precei savs pircējs. :)
Redzi, pie mums cilvēki vairs nespēj iepirkties bez atlaidēm un lai cik arī tā preces cena nebūtu pieņemama vai zema, vienalga vajag vēl lētāk!
Kā saka ideālajā variantā atlaide no atlaides! Par atlaižu politiku un preci kā tādu varētu runāt ilgi, bet būtība ir cita, Jūs taču iekritāt uz superīgo optiku piedāvājumu, vai ne tā?!
Tātad mārketings strādā un viss ir kārtībā! :)