Grube ir lētāks vispār precēm bet optika es personīgi pirktu Frankonia vai Alljagd
Es nebūt neesmu vācu patriots man netīk ar viņiem kontaktēties es tikai izskatu visas iespējas ko kur pirkt .
Mārtiņ,galvenais - uzmanīgi izlasi, ko raksta Urtāna kungs - lai zinātu kā un ko darīt NEVAJAG !!! :)
1)grube.de - optikas vispār netirgo.. Spotting scopes ir, bet ~20% dārgāk kā citos (labos:) internetveikalos.
2)All-jagd - visas optikas dārgākas nekā optics-trade.eu par 10-15%..
Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
20.07.2014. 12:47
Mani kluba biedri ar pec tädas pasas shemas rikojäs pirms manis, gan Leopoldu gan Zeisu. Tikai vienam no viniem bija norädita dekleräcijä patiesä cena , par ko vinjam näcas vel nedaudz piemaksät. Tikai täpec es parakstijos uz so pasäkumu. Tam Shipito vajag neiträlus nosaukumus norädit, izvairities no palielinajuma norädisanas un tactical, laserscope u.c.
Kārli, Tavs stāsts ir labs un pamācošs.
Tikai Tev nereāli noveicās. Vismaz 2 reizes. Gan ar Šipitu, ka neuzkāra.. Gan ar muitu...
Es ar Nightforci no USA noskrējos "līks" pa iestādēm :)
Alljagd-Shopping.de
www.alljagd-shopping.de/ - Translate this page
Alljagd Blätterkatalog. Unser Katalog online zum Blättern. Kein Katalog zur Hand ? Schauen Sie jetzt in unseren neuen Online-Blätterkatalog! Opens external ... Es gan esmu pircis te pat vāczemē tur vienkārši ar sūtīšanu un ja paseko katalogu atlaidēm var dabūt ļoti labu cenu
Es nebūt neesmu vācu patriots man netīk ar viņiem kontaktēties es tikai izskatu visas iespējas ko kur pirkt .
1)grube.de - optikas vispār netirgo.. Spotting scopes ir, bet ~20% dārgāk kā citos (labos:) internetveikalos.
2)All-jagd - visas optikas dārgākas nekā optics-trade.eu par 10-15%..
Tikai Tev nereāli noveicās. Vismaz 2 reizes. Gan ar Šipitu, ka neuzkāra.. Gan ar muitu...
Es ar Nightforci no USA noskrējos "līks" pa iestādēm :)
www.alljagd-shopping.de/ - Translate this page
Alljagd Blätterkatalog. Unser Katalog online zum Blättern. Kein Katalog zur Hand ? Schauen Sie jetzt in unseren neuen Online-Blätterkatalog! Opens external ... Es gan esmu pircis te pat vāczemē tur vienkārši ar sūtīšanu un ja paseko katalogu atlaidēm var dabūt ļoti labu cenu