Šodien vārdadienu svin Bella, Berta, rītdien - Dzintara, Dzintars, Dzintra
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Laiva medniekam

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 17 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 26.03.2018. 23:15

Toms
Pēdējo reizi manīts 2014-09-22 16:24
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
12.08.2014. 21:50
Palasīju viedokļus, katram sava taisnība, un savs skatījums uz lietām, tā tam jābūt, un tas ir pareizi. Tas ko vēlējos no savas puses kā šeit jauniņais teikt, ir tas, ka laiki iet, un daudzas lietas mainās, attīstas. Savā ziņā uz diskusiju neļautos pierunāties, ja daudzi no jums būtu pamēģinājuši visu veidu laivas, un to modifikācijas, un izteiktu attiecīgus pamatotus viedokļus. Izejot no tā, ka pārstāvam katrs savu viedokli, teikšu, ka daudzu viedoklis par kajakiem ir stipri maldīgs. Esmu kajaku 100% fans, un Latvijas apstākļos neredzu labāku, universālāku, medību, copes, brīvā laika, izklaides laivu par ''makšķernieku'' kajaku. Runājot ikdienā ar cilvēkiem, kuri nav braukuši ar mūsdienīgu kajaku, ir dzirdēts daudz maldīgu priekštatu, taču pēc pāris stundu brauciena testa laikā, viedokļi un domas par šo laivas tipu stipri mainās.
Slēpts
12.08.2014. 21:59
apskatot medības no kajakiem - ir jā forši, BET cipars kajakam ir vienāds vai lielāks nekā kārtīgai piepūšamajai laivai, kuru var izmantot arī atpūtas braucieniem ar ģimeni/draugiem utt. un tas domāju, ka nospēlē labu momentu, jo var iztikt ar vienu laivu
Toms
12.08.2014. 22:11
Piekrītu Ģirt, taču ja skatās no tās puses, ko mēs katrs konkrētajā lietā meklējam, piepūšamo laivu braukšanas/laivošanas akvatorija dažādības ziņā ir stipri ierobežota. Ja bez motora, tad pavisam čābīgi. Par cenām, ja plānojas kas vairāk kā ar ģimeni izlaist līkumu, tad tāpat, ap 3m laiva ar cieto grīdu, plus motors sanāk gabaliņu virs laba copes/medību kajaka. Tirgū var atrast daudz visādu brīnumu, rēķinu tādu normālu variantu.
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
12.08.2014. 22:13
Toms jau Ģirt nav minējis kādā virzienā šīs domas mainās.
katram sava taisnība, un savs skatījums uz lietām, tā tam jābūt, un tas ir pareizi

Mums jau ir tas vecums, kad gribas ar ģimeni vairāk būt kopā. Kad man bija 20 tad ģimene mani redzēja ziemassvētkos un lielākos pasākumos.
Vienam kanoe, vienam kuteris, citam plosts. Galvenais lai mums katram ir tas , ko mēs vēlamies.
Toms
12.08.2014. 22:22
Uldi, un citi kas lasa, vienkārši neiedziļinoties sīkumos, ja palasi diskusiju, un lasi vienu, otru, trešo, iespējams ceturto nosacīti maldīgu uzskatu, gribas iesaistīties diskusijā. Tiesa jāpiemin, ka foruma formāts nav tas iespējams labākais veids kā izteikties. Man ar ģimene, bērni, taču svarīgi lai es ir atpūties pēc darbiem, arī pats labāk jūtos, tapēc man patīk doties nezināmās ūdenstilpnēs,izzināt jaunas vietas, lielas un mazas, nomedīt kādu zivteli vakariņām, un airēju, arī citiem iesaku, kajaku :)
Edmunds
Edmunds
Pēdējo reizi manīts 2023-09-14 14:07
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
12.08.2014. 22:38
Ja fano par kajaku copei vai medībām, tad droši vien tāpēc, ka izskatās tā lieta "extrēmi" un "progresīvi" :)
Toms
12.08.2014. 22:45
Edmund, nav ne ekstremi,ne progresīvi, drīzāk ērti un interesanti. Ja saki caur smaidiņu, ka tas ir kas ekstrēms, tad padalies pieredzē :)
Edmunds
Edmunds
Pēdējo reizi manīts 2023-09-14 14:07
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
12.08.2014. 22:51
Kad izzinot nezināmu ūdenstilpni tev garām nobrauks Bayliners, tad sapratīsi visu "ērtuma" ironiju. Intresantums parādīsies, kad mēģināsi nosīkušos loriņus izmakšķerēt...
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
12.08.2014. 22:53
Gandrīz kā reklāmā-vaniļas,vaniļas, vaniļas. Atkārtošos, ja slinkums iedziļināties sīkumos- arī es esmu kādreiz braucis gan ar kajakiem, gan smailītēm,gan ar gumijas pūšļiem pa nezināmām un zināmām krācēm.Un pienāk laiks ,kad mūsu prioritātes mainās. Kajakā nepaņemsi līdzi visu ģimeni.Es nekad neesmu teicis, ka kajaks ir pilotka. Vienkarši katram savs.
Toms
12.08.2014. 22:59
Diez vai ''nezināmās'' ūdenstilpnēs dzīvo Baylineri un citi iemītnieki. Neesmu manījis ne M.Juglā, L. Juglā, Aviekstē, Pededzē, Vadakstē, Gaujā, Braslā, Dienvidsusējā, Mēmelē, Iecavā, Misā, Uguņos, Abavā, Salacā, Svētupē, u.c. daudzās ūdenstilpnēs šitādus briesmoņus. Esi pārliecināts ka tādi tur ira?