Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
16.08.2014. 08:43
:) izskatās baigi ļurīgs tas braucamais :)
Jebkuras laivas "stabilitāte", "ļurīgums" ,atkarīgs no alkohola apjoma "kapteiņa" asinīs....proti viņš (alkohols) nedrīkst būt - ne par maz,ne par daudz.
Guntar rudens,, roņu ,, peldes tev ar šo modeli garantētas ,airi šamie jau striķītī piesējuši tev vajadzēs maseni ar piesiet,tev kaimiņos uz pīļu sezonu nopirka laivu ,pagara gan ir ,bet nu slid pa niedrēm pa pirmo, arī viegla,un daudz stabilāka par tevis nolūkoto.
Roņu pelde sanāk arī no krasta ūdenī ielecot. Subjektīvs vērtējums, tomēr ir tas, ka pirms vienozīmīgi ieteikt/neieteikt attiecīgu laivu, vai tās veidu, būtu pašam jāzin par ko iet runa.
Nesen man 72 gadus veca omīte kopā ar ģimeni 45 km pa Gauju ar Fishermanu nobrauca, i pat bikses nesaslapināja. Atbrauca, un teicās ka brauciens pa īsu esot.
Sveiciens pūpolsvētdienā!
Gribēju pajautāt viedokli par laivām- tikko biju uz izstādi un mani uzrunāja Bush laivas- jau paspēju iemaksāt pirmo iemaksu, bet lidz pirmdienai atstāju iespēju izvēlēties vēl starp modeļiem vai nu kaiman r360 vai crab r360 vai tomēr skatīties uz skate vai pat favorīt? vienīgās atšķirības starp kaimanu un crab redzu, ka šuves ir savādākas- kaimanam ir garenvirzienā vairāk, bet crabim,favorīt, skate ir šķērsvirziena šuves un tas ka mazliet forma savādāka...
Laiva ir paredzēta praktiski visam- pīļu medībām, nobraukt pa kādu upi, pacopēt un ar laiku nopirkt normālu benzīna dzinēju un patrenkāt pa ūdeņiem...
p.s. esmu dzirdējis ka pēdējos gados busham kvalitāte klibo, bet kkā negribētu ticēt... un nu jau pa vēlu- nauda iemaksāta:D
Slēpts
25.03.2018. 20:19
Jāatzīst, ka nespēju iedomāties tādu izstrādājumu pīļu medībās. Vismaz ne piejūras ezeros, kas man pierasti. Kā gan viņu nomaskēt, un starp niedrēm spraukties?
Jebkuras laivas "stabilitāte", "ļurīgums" ,atkarīgs no alkohola apjoma "kapteiņa" asinīs....proti viņš (alkohols) nedrīkst būt - ne par maz,ne par daudz.
kajaks.lv
[youtube::CIcGLjjOOb0#t=16]
Vai tad OME medīja arī???? Vispār jau 72 gadi nav nemaz tik liels vecums....
Gribēju pajautāt viedokli par laivām- tikko biju uz izstādi un mani uzrunāja Bush laivas- jau paspēju iemaksāt pirmo iemaksu, bet lidz pirmdienai atstāju iespēju izvēlēties vēl starp modeļiem vai nu kaiman r360 vai crab r360 vai tomēr skatīties uz skate vai pat favorīt? vienīgās atšķirības starp kaimanu un crab redzu, ka šuves ir savādākas- kaimanam ir garenvirzienā vairāk, bet crabim,favorīt, skate ir šķērsvirziena šuves un tas ka mazliet forma savādāka...
Laiva ir paredzēta praktiski visam- pīļu medībām, nobraukt pa kādu upi, pacopēt un ar laiku nopirkt normālu benzīna dzinēju un patrenkāt pa ūdeņiem...
p.s. esmu dzirdējis ka pēdējos gados busham kvalitāte klibo, bet kkā negribētu ticēt... un nu jau pa vēlu- nauda iemaksāta:D