Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
26.05.2015. 21:09
Piekrītu, Uldi, ka daudziem vārdu slaikums "rokas nauda" ir par sarežģītu. Tamdēļ cilvjiem bez zināšanām Civillikumā vienkāršāks un ar saprotamāku nozīmi ir "zalogs". Tur teksti vienkārši: gribi, lai pārdodu tev, dod zalogu. Ja nenopirksi, zalogu pazaudēsi. Pagaidām sapratuši ir akurāt 100% :D
Vai vispār, liela daļa no pircējiem/pārdevējiem, zin kā rīkoties ar "rokas naudu" ?
Man ir bijis gadījums, ka es saņemu rokas naudu, pircējs pēc tam zvana un atsaka, un jautā - kā un kad mēs varētu tikties
lai viņš atgūtu savu rokas naudu. -DDD
Aivar - nu nedrīkst par cilvēku spriest tikai no komentāriem netā ;) dod Dievs katram medniekam būt medībās tik bieži cik viņš ir. Tēma ir par hlamiem SSā, komentārs, par kuru sacepos bija neadekvāts uzbrauciens beztēmā.
Joprojām - ja ir konkrēts komentārs, kas ir apšaubāms, privāti, linku norādīt un komentāra autoru un tiks izvērtēts :)
,... svarīgs ir konteksts. Lauris ir tāds pats mednieks kā visi
.Arni , Lauris nav mednieks, drīzāk tas ir kauna traips uz mednieku mundiera.un ne es to izdomāju , . Lauris pats sevi tādu pozicionē neatlaidīgi un nepārtraukti. vienkārši demokrātija ir tik maiga un bezzobaina- lai tādi mednieki vairs nebūtu mednieki.
Lai tā būtu... Es to tipiņu par adekvātu cilvēku neņemu, bet šeit sākās komentāru rediģēšanu. Ja cenzē tad visu, ja nē tad nevienu, nevis viens cienījams, bet citu, lai apliek neredzēšanas vai citu iemeslu dēļ. Galu galā, visi kas lasa diskusiju(pilnā formā) arī izdarīs secinājumus. Viss mans personīgs kā lietotāja IMHO, ieteikumu formā:)
Jāni - tieši tā. :)
Gundar, svarīgs ir konteksts. Lauris ir tāds pats mednieks kā visi. Jā, drusku ar šerpu raksturu un reizēm nesaprastu humora izjūtu, bet visi taču nevar būt paraugcilvēki :)
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
26.05.2015. 14:24
Bet vakarā šis man zvana un saka - zin' ko - es te tā padomāju
Tev paveicās, ka vēl atzvanīja. Bija man viens mašīnu skatīties, viss apmierina, rīt no rīta pārrakstām CSDD. Braucu uz CSDD, pa ceļam uzzvanu, ka pēc 10 minūtēm būšu, viņš nebūšot, jo pārdomājis :D
Tādi tagad ir lielākā daļa pircēju. Tādēļ, kamēr nav rokasnauda, nekādas sarunas nav notikušas...
Arni, pavēro to tipiņu Lauri Saliņu piemēram. Tam kauna nav, ne braukt virsū tiešā tekstā, ne nelikumīgas medības popularizēt šeit publiski pieejamā vietnē. Un tas vīrelis vēl pārstāv šo biedrību. Absurds!
Man ir bijis gadījums, ka es saņemu rokas naudu, pircējs pēc tam zvana un atsaka, un jautā - kā un kad mēs varētu tikties
lai viņš atgūtu savu rokas naudu. -DDD
Joprojām - ja ir konkrēts komentārs, kas ir apšaubāms, privāti, linku norādīt un komentāra autoru un tiks izvērtēts :)
Gundar, svarīgs ir konteksts. Lauris ir tāds pats mednieks kā visi. Jā, drusku ar šerpu raksturu un reizēm nesaprastu humora izjūtu, bet visi taču nevar būt paraugcilvēki :)
Tev paveicās, ka vēl atzvanīja. Bija man viens mašīnu skatīties, viss apmierina, rīt no rīta pārrakstām CSDD. Braucu uz CSDD, pa ceļam uzzvanu, ka pēc 10 minūtēm būšu, viņš nebūšot, jo pārdomājis :D
Tādi tagad ir lielākā daļa pircēju. Tādēļ, kamēr nav rokasnauda, nekādas sarunas nav notikušas...