Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - "zelta hlami" SS-ā

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 126 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 02.03.2025. 13:53
Ar medībām saistītās tēmasMedību veikali

Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-03-21 20:35
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Jēkabpils rajons
Medību stāžs: no 2010
Aprīkojums: Fabarm lion h35 titan; weathwerby vanguard 308win syntetic;
Suņi: nav
Medību trofejas: 6
06.08.2014. 21:00
starp, citu arī strādāju tirdzniecības nozarē 14 gadus un arī ir redzēti visādi brīnumi.Bij man gadījums ar latvijas tirgotājiem. Laiku atpakaļ biju gludā pusautomāta meklējumos, nez kapēc iepatikās fabarm. Veikala pārdevējs izrādija, izjauca salika atļāva pašam to procesi izmēģināt un pat piedāvāja izšaut (vienkārši ideāli), šautuvē pirms pirkšanas. Nu viss tā kā apmierina bet pirkums nav no tiem lētākajiem saku ka vajag apdomāt vēl kādus variantus, šis saka ok ja kas nāciet vēl. Paiet divas vai trīs nedēļas piķis kabatā laižu pakaļ,un ko tu domā cits pārdevējs, labi izlemts jāņem. Uzāku sarunu un te nu sākās...Kaut gan iespējams lilākā kļūda bija tā ka nebija šlipse uzvilkta. (fabarmu iegādājos bet citur)
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2024-07-08 17:40
Mednieku organizācija: Brīvmednieks
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: Krājam, krājam ...
Aprīkojums: Zābaki + 12k uguns koks nu ir arī lielo puiku manta.
06.08.2014. 13:42
Stāsts no dzīve. Čoms pārdeva hondu crv. Mēsls pilnīgs,nobraukta pilnībā. Ielika cenu 1000 euro, pārdeva pa 900. Pēc 2 dienām tā pati honda stāv ss. par 2699 euro. :) Cilvēks aizbrauc skatas auto atrod kasiti. Viņam nomet 500 euro. Klients laimīgs viņam tak 500 euro nometa. Pārdevējs starā 1000plusā :)
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
06.08.2014. 11:09
Andi es saprotu ka pa dienu var būt daudz tādu kas ienāk un tikai apskatas un gudrojas. Es ar strādāju apkalpošanas sfērā un ja mēs tā attieksimies pret klientu ātri tiksim atlaisti no darba, tapēc katrs klients jāuzņem tā it kā tas būtu milionārs. Bet ar tādu attieksmi ka kamēr piķa nav, tad nav ko rādīties neies krastā. jo ja pat man būs piķis pēc nedēļas es uz to bodi vairs neietu, bet labāk aizbraukšu uz to pasu madonu vai Talsiem. Tagad Daugavpilī ar 3 medību veikali ir nu nekur nav talu jābrauc, iegaji, aprunājies, un vel atlaidi dabūsi!!! Pie mums lielākoties cilveki zina ja zaudēs darbu tad atrast to būs grūti un tapēc laipnība ir pirmajā vietā, neatkarīgi no klienta.
Valdis
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2019-06-16 19:53
Mednieku organizācija: m/k avots.
Atrašanās vieta: kurzeme
Medību stāžs: 23
Aprīkojums: iz .ij27em.cz550 7*64.MARLIN -22WMR
Suņi: jaktis rasa.
Medību trofejas: 2
06.08.2014. 10:51
Anrij vajadzēja tauriņu tad izšaut ar vēl atļautu , nu tas tā ,bet nezinu kāpēc tev tā gadījās varbūt kāds bija šos nokaitinājis ,es ar kolēģi gan rokā paturējam ,un apstāstija mums daudz ko!!!???
Anrijs
Anrijs
Pēdējo reizi manīts 2023-05-25 16:07
06.08.2014. 10:17
Man kaut kad ļoti sen atpakaļ Ķīpsalā PM stendā R93 Professional pat rokās nedeva. Speciāli braucu apmeklēt vienu vienīgo interesējošo stendu. Man likās, ka kur nu vēl, ja ne izstādē var pataustīt kāroto modeli :))) Varbūt tāpēc, ka šlipse nebija :)
Slēpts
06.08.2014. 09:56
reku Edgar priekš tevis :D https://twitter.com/VissIrSlik...
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2023-12-28 13:52
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: oksalis.lv
Atrašanās vieta: Austrumlatgales virsmežniecība
Medību stāžs: 3 gadiņi
Aprīkojums: mazs, mazs nazītis...
Suņi: Taksis - Lara
06.08.2014. 09:31
A ko Tu Edgar gribēji? Ja nav kāposta sēdi mājās. Pamēģini iejusties to veikalnieku vietā.. Nāk visādi un uzdod savus jautājumus, cits gudrāks par citu un jāstāsta viens un tas pats, viens un tas pats. Un ja vēl klausītos, bet bārsta kaut kādas gudrības, kas kaut kur izlasītas.
Viegli ir ar tiem kas ienāk, noliek naudu un pasaka "ko dosi to ņemšu, bet dod labu"
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
06.08.2014. 08:59
Žanna. Tev tā pat kā man ir lielāka iespēja iebraukt pie Leišiem un tur iegādāties. Tas pats Skoadas atrodas netālu. Protams drusku talāk nekā Daugavpils no Zarasajiem, bet vienlga nav tik talu.. Mēs katru mēnesi braukājam uz leišiem, iepērkam produktus un rezultatā ieekonomejam ļoooti pravu summiņu. Tur viss ir lētāks nekā pie mums. sakot no drēbes gabala, līdz pat ēdienam. produktu kvalitāte ir daudz labāka nekā pie mums. Un tur daudz lielāka daudzveidība un izvele nekā mūsu tirgotos veikalos. Paskatoties cik auto stāv Zarasajos tad no 40 auto vakaros vidējis leišu ir kādi 10 pārejie LV reģistretiem numuriem.
Pēdejā laikā pa Rīgas medību veikaliem nepatīk staigāt jo attieksme ir tāda ja tev nav piķa rokās tad labak vispar neko nejautā. Bet kas to zin var būt ja mani ieinteresētu arī iegādātos, bet tā kā attieksme ir nekāda, tad kāda tur var būt runa par kaut ko iegādāšanos. Skatījos kā citiem vienu vietu gandrīz bučoja kā ienāca kungs šlipsē un sāka uzreiz iznteresēties par dārgajiem ieročiem. pat pretīgi bija skatīties kā cilvēks mainās ja parāda piķi priekša. Brrrrr
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
06.08.2014. 07:40
Man jau liekas, ka tās ir mūsu nacionālās tirdzniecības īpatnības. Ieejiet jebkurā veikalā un paskatieties- jebkura Latvijas prece maksā manāmi dārgāk par citzemju analogiem!
Slēpts
06.08.2014. 01:13
Tā ir, teiksim, vispārēja tendence, bet ja par ieročiem- kaut kādi mauzerveidīgie mums te figurē ap štuku.
Tad nu es, vācu valodā ne īpaši spēcīgs, ieeju frankonijā. Tur var atsauksmes palasīt. Cits sajūsmā un liek piecas zvaigznes, cits ne visai... Bet joks jau tāds, ka tur viņi sākas no 200EUR. Tieši tik, lai varētu laimes spēli uzspēlēt un īpaši nepārdzīvot, ja gadās draņķis.