Šajā sludinājumā ir bišķi pāršauts pār stŗipu, bet vispār tas strādā. Agrāk, kad ņēmos ar mašīnām, mani čomi gaidīja Tirgus dienu, lai palasītu vārsmas, jeb sludinājumus, kurus es rakstīju. Vienu varu pateikt, ka smieklīgie teksti par mācītāju Vācijā vai vecu sievieti, kura vispār nebrauca, jo nebija tiesību, gāja uz urrā - cilvēki zvanīja kā traki. Kaut gan loģiski domājot, VW Golf 2 ar 1,6 motoru diezin vai varētu būt speciāli pasūtīts, kā es to aprakstīju:))) Galvenais, ka šādi sludinājumi strādā.
Bet kas var būt traperim labāks par kombinēto ieroci,šis piemēram 22lr augšējais stobrs un apakšējais mazais gludais(410 vai 32kal) ,mednieks kas nodarbojas ar slazdošanu to mācēs novērtēt .
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
16.01.2015. 09:47
Valdi, manuprāt šis sludinājums izpelnījies nonākšanu šajā sadaļā ar "bez A". Paskatoties šī autora citus sludinājumus, tur arī interesantas piezīmes sarakstītas :)
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
22.01.2015. 11:35
Nezinu, man izskatās, ka tas ir mentu razvods, vai arī cilvēkam vispār nav paurī, ielikt tādu sludinājums ss.lv. tel.nr. ļoti kruts, parastam divpirksu pierītei tāds nebūs pieejams.
https://www.ss.lv/msg/ru/enter...