Medību stāžs: Bērnībā divreiz fāterim esmu bijis līdzi uz pīlēm. :)
10.08.2014. 23:23
To oksīdu es iztīriju pilnībā. Tas bija karbuļa apakšā. Tos trikus taisa adatiņa. Čoku var raustīt cik gribi,nelec vienalga un karbulis sauss.Noraujot degvielas trubu startējot benzinss ar normālu strūklu šļācas ārā,tātad adatiņa čakarējas. Vizuāli skatoties tam nav iemesla,viss ir tīrs un gluds. Motors visu laiku stāv uz laivas un netiek vadāts.
par to lētumu grūti spriest, jo pirmajā sezonā savu yamahu pēc dažiem braucieniem gandrīz vai sāku izmantot enkura vietā. Kad pirku biju izvēles priekšā starp yamaha un parsun. Par labu yamaham nospēlēja ts ka tajā gadā yamahs skaitījās gada labākais motors savā klasē.
Jā bija. Tika aizvests iztīrits, pārbaudītd un sēdziens viss kārtībā.Meistars tikai neoficāli pateica ka tādi viņi esot.Tad gan es biju nepatīkami parsteigts, un nodomāju kāda jēga pārmaksāt par brendu.Bija vēl viens niķis velcējot bieži gadījās ka noslāpst (pārlej), un tad lai iedarbinātu skrūvēju ārā sveci un brauc tālāk. Tākā ar laiku izdevās iebraukt vai pieradināt nezinu, bet jau bija vieglāk saprast kad taisās slāpt, vai nelekt.
Acīmredzot kādam smagi nelaimējies, cik man laikam palaimējies- jau sesto gadu pukšķinu ar Yamaha ķīniešu klonu Sheng Feng, tā laikam sauca, vai uz to pusi, kreņķu nekādu, tikai vienreiz, kad vajadzēja tikai nomainīt sveci, izpucēju arī smalki karburatoru, protams, katru dienu nebraucu, vairāk gan tagad, pīļu sezonā, bet cik nu Spāres ezers liels... Vienīgi virsējais plastmasas vāks stipri vārīgs, liec mašīnā uz mīkstā beņķa, kā gribi, vienalga kaut kur iesprāgs, bet no tā jau ātrums nezūd:)
Suņi: 2 kaķi: Nezobs un Princese Histērija - abi medī uz vella paraušanu
15.08.2014. 13:37
Ja pieņem, ka es par laivām un motoriem šo to zinu, tad varu ieteikt šiem dzinējiem lietot 98 benzīnu, jo 95tais pie mums ir sūds (spirta tur pa daudz). Izteikti to jūt mazie laivu motoriņi... - lielie ēd visu!
Bet, kas attiecas uz ķīniešu kloniem u.c. lētākajiem risinājumiem, tad to es nesaprotu un nekad nesapratīšu... Kaut kā neredzu te nevienu, kas šauj ar ķīniešu karabīnēm.
Medību stāžs: Bērnībā divreiz fāterim esmu bijis līdzi uz pīlēm. :)
15.08.2014. 15:13
Isto problēmas sakni motoram atradām un viss ok. Pie vainas bija pludiņš. Kurš pārāk spieda uz adatiņu. Nedaudz šo to pludiņa stiprinājumam pielieca un problēmas vairs nav, lec uz pus rāviena.
Bet, kas attiecas uz ķīniešu kloniem u.c. lētākajiem risinājumiem, tad to es nesaprotu un nekad nesapratīšu... Kaut kā neredzu te nevienu, kas šauj ar ķīniešu karabīnēm.