lai nu veicas, ka tas bija īstais iemesls- es gan tam neticu, ja protams pirms tam kāds nebija pludiņu jau "regulējis"
Manam Mercury 4.0 tā arī īsti iemeslu nekad neatrada- ar motorīti esmu apmeklējis trīs kantorus- gan itkā oficālos pārstāvjus, gan citus speciālistus.
Oficiālie tā laika pārstāvji piedāvāja karburatoru mainīt, es gan teicu , ka vajadzētu pietikt ar remkoplektu , bet viņi tādu nemācēja dabūt. Nākamie itkā sataisīja , bet ne uz ilgu laiku.
Beigās teica , ka proble'ma esot, ka es velcējot uz maziem apgriezieniem, vajagot dot ručkā, tad būšot labi:)
Tā kā nevienmēr BRENDS nodrošina, ka lietotājam nav problēmu.
Medību stāžs: Bērnībā divreiz fāterim esmu bijis līdzi uz pīlēm. :)
15.08.2014. 23:27
Pirms viss sākās, motora leņķis tika nedaudz izmainīts un ar to pietika lai sāktos problēmas. Nedaudz degvielai sagāžoties uz vienu pusi bija pietiekami,lai pludiņš spiestu uz adatu. Te ķīnietis laikam ar precizitāti bija taka bišku pārcenties. :D
un tas arī izdkaidro to, kapēc aizvedot mājās motoru viņš leca bez problēmām, jo atradās pilnīgi taisnā stāvoklī. Piekabinot pie laivas ir bišku sagāziens un vairs nelec. Nespēju iedomāties cik nāktos maksāt js būtu aizvedis pie kāda meistara,cik man noplēstu kāpostu.
Slēpts
17.08.2014. 01:20
Normund,
A Tu jau neko nēsi nokavējis-aizved meistaram un izstāsti savu bēdu,tad paprasi cik tas ~ maksā! :D
Ne pirmo reizi dzirdu,lasu par šiem glauniem laivu iekšdedzes dzinējiem jamax ,mercury,honda man jau cik gadus kalpo divi krievu motori (pirkti psrs laikos) ,viens divcilindru veķerok-12 otrs sputņik mazais viencilindra,pašlaik izmantoju gan velcēšanai gan medībām mazo dēļ degvielas patēriņa (ļoti ekonomisks),tad lūk visus šos gadus neesmu viņus remontējis tikai apkopes veiktas, iedarbinās uz pus rāviena,lielais gan uz maziem oborotiem ne labprat mīl ilgi strādāt atsaka viens stobrs,bet mazais ar to var pukšķināt visu dienu,arī ļoti klus tas mazais.
Suņi: 2 kaķi: Nezobs un Princese Histērija - abi medī uz vella paraušanu
18.08.2014. 13:40
Jā, tikai es neticu (pareizāk sakot, zinu, ka tā nav) stāstam par to, ka veterok un sputnik ir klusi, labi motori ;)
Nē nu ir jau dzirdēti arī viedokļi par to, ka PSRS ražotās automāšinas esot bijušas labas un vispār tajos laikos neviens neesot bēdu zinājis...
Kā tad ja nav brends tad sūds moderna dziesma,veķeroks nav klus ,bet mazais tik tiešām klusu strādā,un par padomju mašīnām mazāk d....si ,ne mazums mana paaudze ir darijusi un ar hlamiem situsies lai jūs jaunie ar bembiem valētu tagad.
lai nu veicas, ka tas bija īstais iemesls- es gan tam neticu, ja protams pirms tam kāds nebija pludiņu jau "regulējis"
Manam Mercury 4.0 tā arī īsti iemeslu nekad neatrada- ar motorīti esmu apmeklējis trīs kantorus- gan itkā oficālos pārstāvjus, gan citus speciālistus.
Oficiālie tā laika pārstāvji piedāvāja karburatoru mainīt, es gan teicu , ka vajadzētu pietikt ar remkoplektu , bet viņi tādu nemācēja dabūt. Nākamie itkā sataisīja , bet ne uz ilgu laiku.
Beigās teica , ka proble'ma esot, ka es velcējot uz maziem apgriezieniem, vajagot dot ručkā, tad būšot labi:)
Tā kā nevienmēr BRENDS nodrošina, ka lietotājam nav problēmu.
Es arī tā domāju.
ir gadījies laivot gan ar mercury, gan ar vihr un moskva. Vienīgi hondai liekas tie dzinēji tādi paklausīgāki
un tas arī izdkaidro to, kapēc aizvedot mājās motoru viņš leca bez problēmām, jo atradās pilnīgi taisnā stāvoklī. Piekabinot pie laivas ir bišku sagāziens un vairs nelec. Nespēju iedomāties cik nāktos maksāt js būtu aizvedis pie kāda meistara,cik man noplēstu kāpostu.
A Tu jau neko nēsi nokavējis-aizved meistaram un izstāsti savu bēdu,tad paprasi cik tas ~ maksā! :D
Nē nu ir jau dzirdēti arī viedokļi par to, ka PSRS ražotās automāšinas esot bijušas labas un vispār tajos laikos neviens neesot bēdu zinājis...