Šodien vārdadienu svin Ludmila, Laimdots, Laimiņš, rītdien - Līga
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - !!! ĀFRIKAS CŪKU MĒRIS

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 119 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 27.05.2019. 13:11

Ernests
Ernests
Pēdējo reizi manīts 2018-08-12 15:28
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Krustakmens
Medību stāžs: kopš spēju aiziet līdz mežam
Aprīkojums: ir
Suņi: kaut kad būs
04.08.2016. 17:30
Ģirt, es, tāpat kā Ivars, esmu pārliecināts, ka tā arī ir, ne nu gluži seifs ataverās, bet nu pa logu stobru jau sen ārā nebāžu... uzreiz visas vārnas un žagatas rauj koferi... :D:D:D
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
04.08.2016. 20:43
....un to,ka dzīvnieki pirmie tinās no seismiskā rajona,pirms to piefiksēja cilvēks, arī daži nebūs dzirdējuši.Es runāju par tiem laikiem,kad nebija seismogrāju. Pats gan to nesmu redzējis,bet nav jau pamata neticēt. Vienīgi,loģikai nepadodas teorija, vai droši vien... novērojumi,ka,ja žurkas ostā, ņem vīli no kuģa,tad būs šai ,,tupelei,, jāgrimst. Nesaprotu,kas tās varētu būt par nojautām, vai mikrovibrāciju,kuras brīdina dzīvo radību. Īstas skaidrības nav arī par gājputnu orientēšanos laikā un telpā....,ir tikai pieņēmumi. Mēs nenovērtējam,uz ko ir spējīga dzīvā radība, vairošanās un izdzīvošanas labad. ... Eh,atkal gara pentere sanāca:)
Pēteris
Pēdējo reizi manīts 2018-02-23 18:48
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Rīga,Saldus
Medību stāžs: 1.0
Aprīkojums: IZH 43 EM
Suņi: būs...
04.08.2016. 21:59
par to cuuku mukshanu no meera...
viens paziistams cileeks no Alojas pastaastija taadu versiju... slimaas cuukas sakjerot meeri mokaa saapees, itkaa kviec saapees...un attieciigi veselie saprot ka tur nav labi un tin prom... jo...aizshautaas cuukas ari noshkjiras no bara... vai bars no cuuukas...kautkaa taa...signaals esot kviecoshas sapes...
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
04.08.2016. 23:15
Jānis Misiņš - diemžēl, tā kā man nav pētījumu, jo neviens tos nav veicis, pierādīt šo nekādi nevar. Bet, tas, kas notiek pirms ĀCM - tas ir anormāli. Gadu no gada cūku daudzums ir apmēram salīdzināms. Jā, viņš pieaug, taču ir bijis salīdzināms. Pirms ACM bija anormāls daudzums. Tā nebija parastā migrācija. Un, pēc ACM parādīšanās, pazuda - kā ar nazi nogrieza. Neskatoties uz to, ka lauki vēl bija nekulti, pašā gatavībā. Šo teikumu vēlreiz, lieliem burtiem:
NESKATOTIES UZ TO, KA LAUKI VĒL BIJA NEKULTI, PAŠĀ GATAVĪBĀ!
Taču, nav vērts diskutēt. Es savus padomus dodu tiem, kuri nav visgudri un kuri novērtē reālo pieredzi ar ĀCM. Savukārt visgudrajiem - viss vēl ir priekšā ;)
Māris
Māris
04.08.2016. 23:26
Kāpēc ne.....arī šim pieņēmumam var piekrist...
Māris
Māris
04.08.2016. 23:30
kamēr rakstīju,tikmēr Arnis........,mans komentārs bija domāts Pēterim...
Slēpts
05.08.2016. 01:41
Arni, ja ienāk ĀCM, tad protams, ka nav labības ēdāju ;)
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
05.08.2016. 18:08
Bet viņas pazūd ātrāk, pirms tā nopietni krist sāk. Paliek bērna asaras no tā uzplūda, kas ir pirms ACM ienāk. Respektīvi - ja platībās parādās anormāli daudz cūku, saproti, ka tā ir Klondaika, pēc kuras būs vakuums :) un tas vakuums būs neatkarīgi no tā, vai cūkas tiks vai netiks medītas Klondaikas periodā ;)
Slēpts
05.08.2016. 21:57
Jaa. Dieva ziimes. Triis reizes paarmetu krustu. Un Intas tanti pasaukshu, lai nobur to meeri + veel paluugshu, lai uzliek laastu citiem medniekiem un tikai man tas labums tiek.
Reinis
Reinis
Pēdējo reizi manīts 2016-11-23 10:40
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Kurzeme - Sabile
Medību stāžs: Pietiekams
Aprīkojums: CZ550 Exclusive Ebony Edition .30-06; Ruger American Rifle .30-06; Toz 34E, IŽ 58
Suņi: Poļu dzinējsuns.
Medību trofejas: 2
06.08.2016. 01:05
jāsāk ievākt ķiplokus varbūt varēs iznīdēt to mēri. A.P. ko nozīmē arjedzīgs cūku daudzums ? kas tas tāds ir?