Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - !!! ĀFRIKAS CŪKU MĒRIS

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 119 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 27.05.2019. 13:11

Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
06.10.2014. 23:59
Andri un Aivar!
Tas labi ka jums viss ir labi.
Es pēdejos gadus it īpaši strādajot nekādu perspektīvu neredzu šeit Latvijā, jo reali izsisties kaut kur ir ļoti grūti ,var teikt pat nereāli. Tāpēc pēdejos divus gadus ir izdevīgāk parukāt kādus 3-4 mēnesus un mierīgi dzīvot Latvijā nebēdajot ka nauda aptrūksies, jo ko šeit kur es strādāju nopelnu daudz vairāk nekā stradajot Latvijā ar 2 augstākām izglītībam. Kur es agrāk strādāju darbs nebija peļams bet tas ka darba devēji nav ieinteresēti maksāt normālas algas tad sorry lai paši rukā, bet es nopelnīšu naudu cita vietā un veidā!!! Sorry ka ne pa tēmu. Jo visu laiku ir bijis tā ka paēdis nepaēdušu nesapratīs.
Bet ja pa tēmai tad mūsu pusē cik ir dzirdēts vispār no rukšiem ne miņas. Var būt tā ka galus ir atstiepuši bet sakarā ar to ka nav dzinējmedību respektīvi nav aktivitātes mežos un krūmos kamēr vēl lapas ir, tikmēr diez vai arī sanāks uzzināt par kritušajiem rukšiem, ja tikai kāds neuzrausies uz kāda nosrpāguša indivīda.
Palasot Baltkrievu mednieku forumus tad tur tukšu gandrīz kā jau nav, kas netika nomedīts tas nosrpāga. Tāpēc kolēģi medamies kamēr ir ko medīt no rukšu dzimtas. Ne pūku ne spalvu!!!
P.S. Māri. Pagājušajā sezonā tika uzskaitīts pāri 60 rukšiem, tas ir reālie skaitļi ko paši uzskaitījām tas ir dzīvus redzējām, bet kādi dati ir kaut kādā sistēmā tā ir cita lieta, un limits iedotais ir lielāks nekā tevis nosauktais!!!
Vilnis
Pēdējo reizi manīts 2019-08-20 07:00
Lietotāja statuss: Lietotājs
06.10.2014. 17:28
es kopš dzimšanas tāds! un pa kaktiem neko neizplatu! tikai to dzirdēju pa ausu galam ka esot bijis tāds gadijums!!!
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
06.10.2014. 17:07
Ja es ko tādu redzētu, sauktu Valsts policiju un žurnālistus. Nevis pa kaktiem izplatītu sazvērestības teorijas. Reizēm es nesaprotu, kādu atbildi daži sniegtu uz jautājumu - "Stulbs vai izliecies?"[youtube::Db0F3mOLoN0]
Vilnis
Pēdējo reizi manīts 2019-08-20 07:00
06.10.2014. 16:52
bija info ka tika atrasta cūka kaut kur nezin kur lauka vidū un nezin kapēc tai bj iekšas saslušas
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
06.10.2014. 16:46
Veselais saprāts it kā liktu ziņot. Bet, saprotot to paketi, kas tādai vienai ziņošanai nāktu līdzi...nope, savi 50% neziņos. Jo pierādīt, ka kāds kaut ko redzēja, nevar. Nu garām ejot bija galvu pagriezis uz citu pusi...kaut kā tā.
PS.Žanna - "tie paši" pat 1% nesavāca :) protams, ir vēl ko mēzt tur...
Mihail
Pēdējo reizi manīts 2020-07-06 15:03
Atrašanās vieta: Riga
Medību stāžs: 4+ gadi dzinejs un mednieks kops 2010
Aprīkojums: Blaser 93, IZH-27
06.10.2014. 13:52
1k = 1 000
10k = 10 000
un t.t.
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
06.10.2014. 13:43
Arni, es visu to atceros!
Nu nemākam mēs saimniekot savā zemē! Balsojam par tiem pašiem, kā agrāk, tā tagad. Viss. Beidzam offtopot!
Ģirt, kas ir 1k mēnesī? :o
Slēpts
06.10.2014. 13:33
Neviens negrib tikst zonā..
žēl, ka sakārā ar mēri nododamo paraugu skaits ir palielinājies- agrāk asinis + liesu + nieri varēja mierīgi savākt un nodot- tagad papildus mandeles un kaut kādi apzarņu limfmezgili jānodod- tos nekatrs vetārsts māk atrast:)Agrāk diezgan biezi nodevu- tagad pie jaunajiem paraugiem nereizi..
Valdis
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2019-06-16 19:53
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: m/k avots.
Atrašanās vieta: kurzeme
Medību stāžs: 23
Aprīkojums: iz .ij27em.cz550 7*64.MARLIN -22WMR
Suņi: jaktis rasa.
Medību trofejas: 2
06.10.2014. 13:10
Jo neziņojot paši jau sev nekādu labumu negūstam, jāpadomā arī par cilvēkiem kas mājās audzē cūciņas ,medības kā tādas ar to nebeidzas ,mans personīgais viedoklis bija šogad vispār LV teritorijā dzinējmedības jāaizliedz visiem ,nevis dažiem kuru teritorījā ir atrasti kritušie meža cūķi,nevis jānosaka tur kautkādi 20km, jo kuilim šie km riesta laikā dienakts pārgājiens ,taka tas aizliegums tur platā galā ir nepelnīts sods medniekiem,ja reiz tāda zaraza vazājās pa LV teritorīju tad visiem un basta,vai visi medijam ar dzīšanu,nav jau tā mūsu zemīte tik liela lai te vēl ko dalītu.....
Valdis
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2019-06-16 19:53
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: m/k avots.
Atrašanās vieta: kurzeme
Medību stāžs: 23
Aprīkojums: iz .ij27em.cz550 7*64.MARLIN -22WMR
Suņi: jaktis rasa.
Medību trofejas: 2
06.10.2014. 12:53
Es ja ko manītu gan ziņotu.