Māri kur tu tādas pasakas atradi???? uzkaitīts 17 cūkas :)
Slēpts
05.10.2014. 21:17
Kec! Beidz vienreiz gvelzt par mežacūkām, tās jums nekad nav bijušas. Intereses pēc paskatījos Naujienes medību uzskaites iecirkni: uz 12000 ha uzskaitītas 17 cūkas, limits 22 cūkas un tas bija pirms ĀCM. Katra nomedītā cūka Tev jau sen ir lieli svētki, jo nevar nomedīt to, kas nav.
Daini par to ka tagad nevar atrast labu sava amata speciālistu ir vainīgi nevis cilvēk, bet uzņēmēji kas uz minimālas samaksas vēlējās iegūt maksimālo peļņu, un rezultāta ir tagad tā ka labu speciālistu jau neatrast jo visi strādā ārzemēs, kur tiešam cilvēks saņem labu algu padarītajam darbam.
Un tādu uzņēmumu ir ļoti daudz kur vēlas lai rukātu pa 12 stundām par minimalo algu. Ja tā turpināsies tad būš tā ka vispār nebūš labu speciālistu. Jo kāpēc saku ka nebūs, jo paskaties kādas cenas jau pie mums Latvijā sanak dārgak nekā dažā labi attītstītā ES valstī.
Par cūkām būs ta kā rakstīja ka katra nomedītā cūka būs kā lieli svētki. Es ceru ka populācija kaut cik ātri atjaunosies, jo pēc KCM toreiz gadi 5 nebija rukšu pēdas redzamas :(
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
05.10.2014. 15:46
Dainim par 2.punktu varu tikai piekrist, par 1.punktu, neko neizteikšos, jo mums ir tagad pieņemts likums, ka izteikties drīkst tikai tādi, kā Dainis (nu, es te domāju, ka ar tādu pieredzi un uzskatiem). Taisnības labad , gan gribu atgādināt, ka plazminieks, iphons utt., tajos laikos nebija nevienam, ne krieviem, ne vāciešiem, ne amerikāņiem, ne ķīniešiem ;)
Paēdusi es biju visos laikos, bet nu , ja laukos dzīvojot cilvēks nav paēdis, tad tas ir slinkums un to nevar ietekmēt nekāda valdība!
Un ar tiem darbiem ir tā, ka ne visās pilsētās var dabūt darbu, bet, arī tas, ko Tu raksti, ka dabūt labus darbiniekus ir grūti, arī ir taisnība.
Slēpts
05.10.2014. 11:22
Piekritīšu Arnim, 1)no krievijas ir jauzmanas, savādāk mūs sapīs tādos pašos mēslos kā ukraiņus, daļa jau izskatās ir jau sākta tīt tajos plīvuros, ja svēti tic, ka tur ir tā leiputrija, velns ar ārā, labi nedzīvojam, bet 10 reiz labāk kā PSRS laikos gan, un vajag beigt čīskstēt, tas ja tev nav plazmenieks mājās un iphons kabata nenozīmē, ka var bļaut, ka mūs badā mērdē, man arī nav, un? Paēdis esmu 10 reiz labāk kā soc laikos, mob. t. arī ir, televizors ir, un internetā vēl varu drukāt savas gudrības, par jauniešu izbraukšanu, izbrauc tapēc ka gribas manas nosauktās lietas, kas nav man, bet lai uzņēmējs atrastu normālu darbinieku, kas grib strādāt, ir lielas problēmas, vecie visi jau ir darba vietās, bet jaunie vēl zaru nepacēluši jau prasa bagātās Eiropas algas. Nu kautkā tā...
2)par ACM, kad būs tad būs arī mums Kurzemē, medības takš neapstāsies, kad 99. gadā sāku medīt mums objektā bija padsmit cūkas, 8 bija iedotas licenses, un? 2 labākajā gadījumā dabūjām, a tagad? 100+ atļaujas nošaujam beidzmos gados virs simta dažas, tas uz 3500 ha. Tas ka tāda leiputrija ilgi nebūs bija skaidrs, kā jau kāds teica daba pati saregulēs, nu šoreiz sēņotāji palīdzēs.
Arni,ne tas ka man žēl vai nav 10 EUR - vienkārši nevēlos ar tevi satikties personīgi, tu tik daudz muļķību runā, ka es nespēšu tevi vairāk par 3 min klausīties!
Žanna - Krievijā vispārpieņemti ir balstīties uz Maskavas elektorātu un sabiedrisko domu (bet nekādas domas nedrīkst būt), reģionu domas nevienu neinteresē, kāds iepīkstās - KGB un lieta darīta. Arnim te 102% taisnība.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
04.10.2014. 07:15
Arni, negribēju iejaukties, bet laikam tomēr uzrakstīšu!
Šī tēma ir par mēri un nevajag šeit kurināt starpnacionālo naidu un sazin ko vēl!
Vēl skolā mums mācīja par cilvēka vajadzībām, piramīdas zīmējām utt., un, ja kāds ir mācījies, nevis bastojis,tam ir skaidrs, ka nevar bezgalīgi staigāt pastalās un dziedāt tautasdziesmas, cilvēkam ir jāēd, jāguļ, viņam vajag jumtu virs galvas, un tas ir tikai normāli! Un, ja Tu uzskati, ka jauno cilvēku masveida izbraukšana no valsts ir " ir latviešu tautas pašnoteikšanās tiesību realizācija un iespēja kā tautai saglabāties" (citāts), nu tad es ( cenzēts) Tev nepiekrītu! Tas, kas notiek šobrīd ir (cenzēts) genocīds pret latviešu tautu! Un nevajag lūdzu meklēt kaut kādus draudus un monstrus austrumu pusē, monstri ir tepat, mums līdzās! Un ja mēs runājam par demokrātiju (tautas varu!), tad katra tauta pati izvēlas sev dzīves ceļu, un kas mums par daļu, kādu ceļu ir izvēlējušies kaimiņi, bet, ja jau režīmu " atbalsta lielākā daļa Krievijas iedzīvotāju" (citāts), tad tā ir VIŅU izvēle un mums par to nav nekādas daļas! Es te nekādā gadījumā neapgalvoju, ka tā iekārta ir vislabākā pasaulē, bet tā ir VIŅU izvēle, un es nudien neatbalstu ticības vai demokrātijas ieviešanu ar uguni un zobenu svešā zemē.
Un vēl, man Tev ir jautājums, bet atbildi, lūdzu, tiešām atbildi, bet īsi un konkrēti, nerakstot garus palagus par abstraktām tēmām! Cik reizes pēdējos 5 gados Tu esi apmeklējis Krieviju, uz cik ilgu laiku un kādos reģionos esi bijis?
Viss, es braucu prom, mums vēl var dzīt! :)
Šaujam garām!
Un tādu uzņēmumu ir ļoti daudz kur vēlas lai rukātu pa 12 stundām par minimalo algu. Ja tā turpināsies tad būš tā ka vispār nebūš labu speciālistu. Jo kāpēc saku ka nebūs, jo paskaties kādas cenas jau pie mums Latvijā sanak dārgak nekā dažā labi attītstītā ES valstī.
Par cūkām būs ta kā rakstīja ka katra nomedītā cūka būs kā lieli svētki. Es ceru ka populācija kaut cik ātri atjaunosies, jo pēc KCM toreiz gadi 5 nebija rukšu pēdas redzamas :(
Paēdusi es biju visos laikos, bet nu , ja laukos dzīvojot cilvēks nav paēdis, tad tas ir slinkums un to nevar ietekmēt nekāda valdība!
Un ar tiem darbiem ir tā, ka ne visās pilsētās var dabūt darbu, bet, arī tas, ko Tu raksti, ka dabūt labus darbiniekus ir grūti, arī ir taisnība.
2)par ACM, kad būs tad būs arī mums Kurzemē, medības takš neapstāsies, kad 99. gadā sāku medīt mums objektā bija padsmit cūkas, 8 bija iedotas licenses, un? 2 labākajā gadījumā dabūjām, a tagad? 100+ atļaujas nošaujam beidzmos gados virs simta dažas, tas uz 3500 ha. Tas ka tāda leiputrija ilgi nebūs bija skaidrs, kā jau kāds teica daba pati saregulēs, nu šoreiz sēņotāji palīdzēs.
Šī tēma ir par mēri un nevajag šeit kurināt starpnacionālo naidu un sazin ko vēl!
Vēl skolā mums mācīja par cilvēka vajadzībām, piramīdas zīmējām utt., un, ja kāds ir mācījies, nevis bastojis,tam ir skaidrs, ka nevar bezgalīgi staigāt pastalās un dziedāt tautasdziesmas, cilvēkam ir jāēd, jāguļ, viņam vajag jumtu virs galvas, un tas ir tikai normāli! Un, ja Tu uzskati, ka jauno cilvēku masveida izbraukšana no valsts ir " ir latviešu tautas pašnoteikšanās tiesību realizācija un iespēja kā tautai saglabāties" (citāts), nu tad es ( cenzēts) Tev nepiekrītu! Tas, kas notiek šobrīd ir (cenzēts) genocīds pret latviešu tautu! Un nevajag lūdzu meklēt kaut kādus draudus un monstrus austrumu pusē, monstri ir tepat, mums līdzās! Un ja mēs runājam par demokrātiju (tautas varu!), tad katra tauta pati izvēlas sev dzīves ceļu, un kas mums par daļu, kādu ceļu ir izvēlējušies kaimiņi, bet, ja jau režīmu " atbalsta lielākā daļa Krievijas iedzīvotāju" (citāts), tad tā ir VIŅU izvēle un mums par to nav nekādas daļas! Es te nekādā gadījumā neapgalvoju, ka tā iekārta ir vislabākā pasaulē, bet tā ir VIŅU izvēle, un es nudien neatbalstu ticības vai demokrātijas ieviešanu ar uguni un zobenu svešā zemē.
Un vēl, man Tev ir jautājums, bet atbildi, lūdzu, tiešām atbildi, bet īsi un konkrēti, nerakstot garus palagus par abstraktām tēmām! Cik reizes pēdējos 5 gados Tu esi apmeklējis Krieviju, uz cik ilgu laiku un kādos reģionos esi bijis?
Viss, es braucu prom, mums vēl var dzīt! :)
Šaujam garām!