Es Tev pievienojos,domāju-būs gana labs variants........,paldies!
Slēpts
21.09.2016. 18:20
Te tāds klusums,vaitad es viens tikai tādu izmantoju?
Slēpts
20.09.2016. 18:19
Sveiki koļegas!
Esat mēģinājuši GPS priekš telefona onX HUNT? Man izskatās tīri lietojams,ielādē karti mājās un lieto bez bēdu!Ir iespēja atzīmēt kartē ,ierakstīt savu pārvietošanos u.t.t.
Ja traucē lieto austiņas, informācijas apmaiņa ir visātrāka un visiem viss ir skaidrs. Medijot ne reizi vēl nav bijis ka rācijas dēļ kautkas nesanāca. Nepārtraukti esot sarunām ir nākušas cūkas virsū. Esi taču dzinējmedības, ja lopu dzen tad tas parasti ir kustībā
Kāda nozīme no GPS ja dzinēji neievēro Zelta likumu. Iedevi balsi, sagaidi, lai atsaucas Labā un kreisā puse dod atkal balsi un visi virzās uz priekšu daudz maz normālā līnijā, tiklīdz šis netiek ievērot dzinējlīnija ir dirsā. Dzinējiem jāregulē vienam otru, Kurš skrien to nobremzē, kurš atpaliek to pagaida. Un arī mežu nezinot visi virzās un vis notiek, tiklīdz kāds sāk neklausīties tad dzinēji ir tur kur ir. Pats mežā dzenu regulāri.
Tik pasūti arī garo antenu
https://www.ebay.com/itm/RHD-7...
Izdomājat cik Jums kolektīvā vajag un tik pasūtat uzreiz, lai visiem vienādākas. Mēs dzinējmedībās ar viņām esam ļoti apmierināti!
Esat mēģinājuši GPS priekš telefona onX HUNT? Man izskatās tīri lietojams,ielādē karti mājās un lieto bez bēdu!Ir iespēja atzīmēt kartē ,ierakstīt savu pārvietošanos u.t.t.