Šodien vārdadienu svin Mairis, Ingus, Vidvuds, rītdien - Nora, Lenora, Ija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Latvijas medību suņu elektroniskā ciltsgrāmata

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 9 lietotāji. Komentāru skaits 8. Pēdējais viedoklis 14.11.2014. 16:01
Ar medībām saistītās tēmasMedību suņi

Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
09.09.2014. 12:07
Aigars Remess raksta:
" Kādam tomēr ir izdevīgs šis bardaks."
Nav jau runa par bardaku, par citām organizācijām gan nemāku teikt, es jau visu mūžu vienā, Tu mums esi šai ziņā zinošs, jo esi pabijis visās, bet es neko īpaši bardakainu neredzu pie mums. Bet cilvēki jau grib tos ciltsrakstus ar tiem n-tiem senčiem! Tu pats ne cik sen bļaustījies, ka ar 3 pakāpju ciltsrakstiem nepietiek, ka vajag 4 rindas! ;)
Žanna
Žanna
09.09.2014. 12:10
Edmund, pagaidām, diemžēl, ciltsgrāmata nav publiski pieejama.
Nu ko lai dara, ja mums ir bardaks un čupa visādu klubu, es sava suņa ciltsraksus vienreiz biju ielikusi publiskā vidē, rezultātā viņa bērnus tirgoja vēl 2 gadus pēc viņa nāves.
Igauņiem un somiem ir vienota sistēma un viņi var atļauties publicēt savas ciltsgrāmatas
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2025-06-27 06:19
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
09.09.2014. 12:40
es jau visu mūžu vienā, Tu mums esi šai ziņā zinošs, jo esi pabijis visās,

Žanna - NEVISS VISĀS, bet vienā t.i. LMSK(Latvijas medību suņu klubā).Ja man būtu putnu suņi es vel tagad tur būtu....bet es krāmējos ar Laikām un Latvijas dzinejsuņiem.
LMKA N E K A D neesmu bijis B I E D R S. Tā nav sabiedriskā organizācija pēc būtības, jo suņu īpašnieki šaja kantorī ir klienti nevis biedri.....nu un kur tad tavuprāt vēl esmu bijis???? KMC"Dālderi" ir manis radīts, bet tā ir mācību bāze, kuru izmanto daudzi klubi....bet es tajos neesmu iekšā.
Latvijas dzinējsuņu klubs. Tikai šogad nodibināts, un tas ir NORMĀLI, kad atradās domubiedri, kuri varēja sanākt un vienoties par kaut ko kopēju....
Tu pats ne cik sen bļaustījies, ka ar 3 pakāpju ciltsrakstiem nepietiek, ka vajag 4 rindas! ;)

Kāpēc bļaustījos???? Tā ir viena no medību suņu kinoloģijas pamatprasībām. Tev takš to, ar visiem taviem diplomiem, vajadzēja zināt.
bet es neko īpaši bardakainu neredzu pie mums.

Ko tad Tu redzi???? Ja pīpē spaisu, tad labāk to dari vakarā.....
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2025-06-27 06:19
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
09.09.2014. 12:46
Par to LKF ciltsgrāmatu - vai ir kāda elektroniska saite, kas pieejama arī man, parastam mirstīgajam? Lūgtum pievienot!

Kādreiz jau būs....bet neko sakarīgu neredzēsi vismaz 5-7 gadus.
Reģistrus jau var uztaisīt, bet LKF, medību suņu sakarā, nav kam viņus papildināt t.i. nav ekspertu. Lai homosapiens izveidotos par ekspertu nepieciešams vismaz, kādi pieci gadiņi.Neticu, ka LKF rīt no rīta sāks gatavot ekspertus.Tā kā....
Edmunds
Edmunds
Pēdējo reizi manīts 2019-11-26 17:45
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Aprīkojums: Vītne,gludais
Medību trofejas: 10
09.09.2014. 14:07
Paldies par godīgām atbildēm... Novēlu abiem godājamiem ekspertiem ātrāk salabt :)
Žanna
Žanna
09.09.2014. 20:30
Edmund!
Liecies mierā! Mēs ar Aigaru nekad nesalabsim, jo nekad neesam sastrīdējušies! :D :D :D Mums tas ir tāds savdabīgs diskusijas veids! :D Īstenībā nemaz nenaidijamies!
Aigar, nu spaisu es nemaz nepīpēju, labāk iedzeru šņabīti! ;)
Ar tiem 3 vai 4 pakāpju ciltsrakstiem es biju domājusi papīra formu, jo ir ciltsgrāmata, kurā var suņa izcelsmi izsekot līdz daudz tālākām paaudzēm!
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2025-10-29 14:46
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Riga
Medību stāžs: 28
Medību trofejas: 1
17.09.2014. 11:48
Cabelas medību sunīšiem ir kapitāls piedāvājums
Aigars
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
14.11.2014. 16:01
Tā kā diskusija aizgāja zem video par kucēnu, lai nevērtu vaļā jaunu tēmu, tad šeit laikam būtu vislabāk viņu turpināt.Latvijā bavāriešiem elektroniskā ciltsgrāmata nav, vai arī nezinu kur tāda ir. Bet ir pieejama šeit:http://www.bazabgs.com/baza.ph... gabaliņu no sava suņa mātes līnijas.Man liekas, ka šādu sistēmu nav iespējams ne pa mazām ne lielām naudiņām izmainīt.