Nav runa par viņu kā meistaru vai cilvēku ,vīrs cepuri nost ,bet viņam darba pāri spējām viņš fiziski vairs netiek galā ,nav viņam palīga ,viņš viens ņemas pārsvarā ,un cilvēks viņš tāds kas neatsaka nekad un jau tā nelaime ,taisa viņš super un ved turpat vai no visas Latvijas dēļ tā.....
Renār es labi viņu zinu un pat nezvanu un neuzbāžos :KAD ;KAD būs kuiļa galva gatava ,kad būs tad puika pazvanīs pats ,jo redzēju kad ferdinada galvu aivedu viņam kas tur darijās , viņš vēl netiek galā kas saldētavās salikts ka ved un ved vēl klāt ,dzīvotu es tuvāk ietu pie viņam palīgā šo to māku, tāpēc jau tik ilgi jāgaida ,tā ka man nav steidzīgi varu gaidīt,bet ir kas nevar un negrib gaidīt un tad man tā ka esmu labi pazistams ar viņu klūp virsū ka vairāk par gadu jau gaidot......
Tur nav nekas grūts, jāiemācās pašiem, bet ja ,kas tad es arī mazliet ar to nodarbojos Skrundas pusē. Vienīgai , kas ir vajadzīgs ir mūsu dārgais laiks, Ainaram ko darīt ir ļoti daudz, tāpēc sanāk pagaidīt ilgāk, bet kā saka labs nāk ar gaidīšanu. Es visu arī vairāk vai mazāk no Ainara esmu iemācījie, skatījos, pamēģināju uz savām trofejām un skola ir rokā, tagad palīdzu tiem ,kam nav laika un vēlēšanās. Ja, kas dodiet ziņu. Šaujiet garām un nebūs problēmu.... tas joks protams.
Vispirms atbilde Jānim. Par bebra trofejas apstrādi in noformēšanu rakstiju MMD 2013/8 numurā. Nez vai vajag visu te vēl pārrakstīt. Tur ir atbilde.
Atbilde Sandim. Ja ilkņus nav paredzēts ņemt nost no paliktņa, visprātīgāk tos vienkārši tur pielīmēt. Ar PVA līmi. Un uz resnajiem galiem uzlīmēt dekoratīvu stilizētu koka ozollapiņu. Paskaties, kurās vietās ilkņi saskaras ar paliktni, un tur arī uzklāj pāris cm biezu līmes kārtiņu. Precīzi novieto ilkņus un ļauj līmei pilnībā sakalst.
Atbilde par medaļu ilkņiem. Kad tie piepildīti, nepieciešams sameklēt nedaudz par tiem tievāku plastmasas vai gumijas plānu caurulīti. Nogriežam no tās apmēram 3 - 3,5 cm. Un iemaucam šajos caurulītes gabaliņos ilkņu resnos galus - vienā augšējos, otrā apakšējos. Ideāls variants ir, ja šīs caurulītes jau iepriekš no iekšpuses piestiprina pie paliktņa. Ja ne, tad šādi samauktiem ilkņiem cauri starp ilkņiem ieskrūvē paliktnī tievu un attiecīga garuma kokskrūvīti. Šādi vajadzības gadijumā varēsiet ilkņus vienmēr izvilkt vērtēšanai. Lieki teikt, ka glīti būtu to visu noformēt ar dekoratīvu ozollapiņu, ko no paliktņa otras puses pievelk ar tādu pat tievu kokskrūvīti. Tas vēl papildus arī ilkņus piespiedīs.
Ja vēl ir jautājumi, rakstiet uz e-pastu uldins69@outlook.lv
Nav, man Ainārs, nekāds čoms, bet klausuli ceļ vienmer.... .Neko sliktu arī nevaru teikt par kvalitāti.Konsultācijas arī neliedz.
Vairāk gan tur varētu būt tādu, kurus Ainars gaida ilgāk par gadu...Ainārs ieliek darbu un laiku,bet trofejas īpašnieks, trofejai pakaļ nebrauc.
Atbilde Sandim. Ja ilkņus nav paredzēts ņemt nost no paliktņa, visprātīgāk tos vienkārši tur pielīmēt. Ar PVA līmi. Un uz resnajiem galiem uzlīmēt dekoratīvu stilizētu koka ozollapiņu. Paskaties, kurās vietās ilkņi saskaras ar paliktni, un tur arī uzklāj pāris cm biezu līmes kārtiņu. Precīzi novieto ilkņus un ļauj līmei pilnībā sakalst.
Atbilde par medaļu ilkņiem. Kad tie piepildīti, nepieciešams sameklēt nedaudz par tiem tievāku plastmasas vai gumijas plānu caurulīti. Nogriežam no tās apmēram 3 - 3,5 cm. Un iemaucam šajos caurulītes gabaliņos ilkņu resnos galus - vienā augšējos, otrā apakšējos. Ideāls variants ir, ja šīs caurulītes jau iepriekš no iekšpuses piestiprina pie paliktņa. Ja ne, tad šādi samauktiem ilkņiem cauri starp ilkņiem ieskrūvē paliktnī tievu un attiecīga garuma kokskrūvīti. Šādi vajadzības gadijumā varēsiet ilkņus vienmēr izvilkt vērtēšanai. Lieki teikt, ka glīti būtu to visu noformēt ar dekoratīvu ozollapiņu, ko no paliktņa otras puses pievelk ar tādu pat tievu kokskrūvīti. Tas vēl papildus arī ilkņus piespiedīs.
Ja vēl ir jautājumi, rakstiet uz e-pastu uldins69@outlook.lv