Krievu guns_ru bija vesela tēma par to vai kāds var piedabūt TIGR lidot zem minūtes. Visādi centās, par rūpnīcās patronām runa vispār laikam nebija.
Vesela santabarbara, bija tikai uz vienas lapas 2x5 zem minūtes jāuzšauj. Tā arī nesapratu, vai izdevās kādam :) Saviem uzdevumiem verķis noteikti jau labs.
Cik es atceros - tad tā arī nevienam neizdevās 2x5 formātā sašaut zem minūtes.
Viens kanditāts bija..., bet tad tādi vīri kā KRSK un Zilonēns Gobo pierādīja, ka jaunais censonis mērot ir drusku pielabojis rezultātus:)))
Slēpts
01.11.2014. 11:27
Ir man Tigrs..nopirku jaunības trakumā, tagad nožēloju, jo arī kosmosu samaksāju. Dabuju jaunu. Atceros kā šodien pirmās medības uz pielavīšanos :D un nekad arī neaizmirsīšu :D pēc 4km virzīšanos uz kontaktu :D sapratu ka aparāts ir baigi neērts un arī plecu jūtami nogurdina.. Kopumā - nekad vairs nekāpšu uz tā paša grābekļa 2x, jo par tādu cenu var nopirkt daudz labāku ieroci + optiku :)
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
01.11.2014. 19:23
nu nava jau Tigrs vārguļiem domāts, ar rietumniekiem kā ar jēlu olu, es savu piekabē iemetu vai kvadraciklam kastē lai kratās, Pohuj dim, diezvai jūs tā varēsiet ;)
Saigu , Vepri un Tigru peec definicijas nedriikst paarvadaat puustoso kapitaalistu saataniskajaa izgudrojumaa kvadrociklaa. Tam iistaa vieta ir saruuseejusa T-40 kabiinee ar izsistiem stikliem.
Slēpts
01.11.2014. 22:44
Mute gan tev Rebli liela :D Esmu bijis armijā 8 gadi par ložmetējnieku, un es jau nu točna zinu kas ir ērti plecā un kas nav :D tā ka padomā pirms, kam adresē savus komentārus, jo šeit maz ir vārguļu, tici man!!! Vienkārši ir jāsaprot viena lieta. Nu nav tas Tigrs tik kruts kā izskatās un to es varu pateikt no savas pieredzes. Smags, tizls drošinātājs, asas metāla konstrukcijas un precizitāte mani nepārsteidza. To saku no pieredzes. Bet ja cilvēkam ir pohuj dim, ka viņš samaksā 1600 einārus par tādu "plinti" tad vai nu viņam ir daudz naudas un viņam tiešām ir pohuj dim :D vai nu viņam smadzeņu vietā ir putra :) pa 1600 eiro var kapitālu (jaunu) stroķi ar visu optiku paņemt veikalā. Tas tāds mans subjektīvais viedoklis :)
Krievu guns_ru bija vesela tēma par to vai kāds var piedabūt TIGR lidot zem minūtes. Visādi centās, par rūpnīcās patronām runa vispār laikam nebija.
Vesela santabarbara, bija tikai uz vienas lapas 2x5 zem minūtes jāuzšauj. Tā arī nesapratu, vai izdevās kādam :) Saviem uzdevumiem verķis noteikti jau labs.
Viens kanditāts bija..., bet tad tādi vīri kā KRSK un Zilonēns Gobo pierādīja, ka jaunais censonis mērot ir drusku pielabojis rezultātus:)))
Plecā nav mēģināts nēsāt? Ja smags un neērts, tad laikam tiešām tikai piekabe vai kvadra.. :)