Dzirdēju no drauga ,par izmukušas ūdeles sagūstīšanu (dzīvu un netraumētu) šie maksāšot labu piķi, nu ko par visu ir padomāts,tikai man viens jautājums- vai tad derēs jebkura???? Neesmu tai procesā ,bet vai ta viņām nav nummuriņi ausīs? Jo zemniekiem kas ar lopkopību krāmejas vissi lopi ar birkām ausīs????
Kaspar kas tev šitā medības čakarē publiskajā udenstilpnē?????? Ja protams tā ir publiskā.
A par uzaicinājumu pamedīt paldies :D pagaidīšu kas notiks mūspusē ar ūdeļaudzēšanas projektu.Dikti jau sparīgi te ņēmās ar to ideju bet itkā piebremzeja vietējo protests.
Grūti jau ir ar to dabisko barības ķēdi-vairs nav pašregulācija un savairojas tas kas pielāgojas urbānajai videi. :(
Mūsu Valstī jau visi likumi pēc eirosajuza , nesaprotu laikam uz vecumu glups, jenotsuņiem termiņš ,vārnveidīgiem termiņš,šakāļiem termiņš ...laikam tie svešzemnieki lielā cieņā nu nezinu kā būs kad jeņķi okupēs kas tad , ābramus jau atveda!!!!!
Nav tās fermas ūdeles ne numurētas, ne potētas.
Kraukļi ap zvēraudzētavu ir simtiem, tāpēc zinātniskos nolūkos var kādu simtu nošaut - redz vai kaut kas mainās :)) Kā jau minēju, bez kraukļiem vasarās ir nenormāli daudz stārķi, kuri apēd sīkos dzīvniekus. Bet visi kopā barojas zvēraudzētavā.
Kaspar kas tev šitā medības čakarē publiskajā udenstilpnē?????? Ja protams tā ir publiskā.
Es medīju Daugavā, mainījās likumi bet es jaunajā likumā nēsmu redzējis pantu, kas man atļautu garām lidojošu vārnu pabarot ar svinu bez jebkādām birokrātiskām muļķībām. Agrāk jau arī publiskajā udenstilpnē tauvas joslā varēja ūdeli un jenotsuni šaut, a kāpēc ne lapsu, ne vārnu, tāpēc ka nav invazīvas sugas? Ja grib vairāk pīļu tad viņu kaitnieki jāšauj ko līdz ierauga nevis tad kad birokrātiski pareizi medības pieteiktas.
Nu nav tur ko cepties, mednieks īsts pats zina ko dara,vāciešiem (medniekiem) ir labs teiciens ,nu nerakstīšu kāds ,uz klejojošiem mājas dzīvniekiem,tad letiņi nebūsim muļķāki par viņiem ......
Ehhhh.nu nevar visiem likumi patikt. :D ir jau viņi dīvaini brīžam traktēti,bet palasot dažus komentārus jāsecina ka melnās avis ar stobriem uz rokām ir pietiekami.un nevisur vainīga ir atrašanās ES. Un tas nav personigi domāts nevienam augstakkomentejušam. ;) jasmaida biežāk par muļķibam un jašauj garam.
A par uzaicinājumu pamedīt paldies :D pagaidīšu kas notiks mūspusē ar ūdeļaudzēšanas projektu.Dikti jau sparīgi te ņēmās ar to ideju bet itkā piebremzeja vietējo protests.
Grūti jau ir ar to dabisko barības ķēdi-vairs nav pašregulācija un savairojas tas kas pielāgojas urbānajai videi. :(
Kraukļi ap zvēraudzētavu ir simtiem, tāpēc zinātniskos nolūkos var kādu simtu nošaut - redz vai kaut kas mainās :)) Kā jau minēju, bez kraukļiem vasarās ir nenormāli daudz stārķi, kuri apēd sīkos dzīvniekus. Bet visi kopā barojas zvēraudzētavā.
Es medīju Daugavā, mainījās likumi bet es jaunajā likumā nēsmu redzējis pantu, kas man atļautu garām lidojošu vārnu pabarot ar svinu bez jebkādām birokrātiskām muļķībām. Agrāk jau arī publiskajā udenstilpnē tauvas joslā varēja ūdeli un jenotsuni šaut, a kāpēc ne lapsu, ne vārnu, tāpēc ka nav invazīvas sugas? Ja grib vairāk pīļu tad viņu kaitnieki jāšauj ko līdz ierauga nevis tad kad birokrātiski pareizi medības pieteiktas.