Labu gribēdams izjaucu aizslēgu iepriekšējā vakarā un piedzinu pilnu ar smēri kura domāta husgvarnas zvaigznītei. Brālēns vairākas reizes skatījās video un rēca līdz asarām.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
31.12.2014. 08:41
Man visu rudeni nekas neebija. Tagad uz ziemassvētkiem divi kuilīši divās dienās....
Lai kaut ko nomedītu vajag plinti.....kura šauj, kad šāvējs spiež gaili....
Mums šogad viens mednieks bija viesos, tieši ar tādu pašu plinti, GOPR kameru....arī šāvējam balss bija, Uldi, kā šāvējam, tevis ieliktajā viģukā, šajā tēmā .... Ttajās medībās gandrīz palikām bez cūkgaļas.
Laimīgu Jauno 2015.gadu.Šauj garam.
Man visu rudeni nekas neebija. Tagad uz ziemassvētkiem divi kuilīši divās dienās. Tapat paliku vainīgs. To ,kurš video dabūjām rokā tikai otrā krastā. Šis agonijā bija zem ledus ticis otrā pusē un vēl apgrieziezies pretējā virzienā. Ņemot vērā to, ka lode bija izgājusi caur abām lāpstiņām un plaušās nebija ūdens, cūkām laikam tas ir gēnos. Tā kā mūsu cūkas ne tikai ar ĀCM tiek galā bet arī zemūdens peldēšana viņām nav problēma.
Arni - to "viģiku" ir jāredz....
Izgāzos kā veca sēta. Cerams ka kādu reizi paņemsiet mani viesmedībās .
Lai kaut ko nomedītu vajag plinti.....kura šauj, kad šāvējs spiež gaili....
Mums šogad viens mednieks bija viesos, tieši ar tādu pašu plinti, GOPR kameru....arī šāvējam balss bija, Uldi, kā šāvējam, tevis ieliktajā viģukā, šajā tēmā .... Ttajās medībās gandrīz palikām bez cūkgaļas.
Laimīgu Jauno 2015.gadu.Šauj garam.