Māri Medniek.Ieliec lūdzu forumā likuma vai normatīvā akta punktu,vai linku uz to,lai tā mednieku daļa kas medī ar bezšķirnes suņiem varētu redzēt kas pēc LV normatīvo aktu definīcijas ir medību šķirnes suns.Kad parādīsi kur tas rakstīts,tad pilnībā atbalstīšu Tavu viedokli/nostāju,ka tie kas medībās izmanto suni bez šķirni apliecinošiem dokumentiem pārkāpj medību noteikumus
Man tā arī bija ar iepriekšējo suni .Pateicu ,ka Bavarietis un arī ierakstīja. Māte bija ar papīriem un "nogrēkoja". Tāpēc mans nākamais suns arī bija Bavārietis.
Nu ja , saimnieks pasaka un vetārsts ieraksta, viss pareizi jau ir:))!s
Tad par kādu suņa šķirni te var spriest??? Suņa piederību medību suņu šķirnei var pierādīt tikai ar ciltsrakstiem, nevis paģirains vecis, kurš izlīdis no tālas sādžas pie Krievijas robežas.
Ja jau mēs uzskatam, ka varam pārkāpt medību noteikumus un medīt ar krančiem, tad jau turpinam tādā pašā garā - janvārī šausim aļņus, februārī briežus - tas taču nekas slikts nav??? Vai ne???
1) šķirnes dzīvnieka sertifikāts (ciltsapliecība) — dzīvnieka izcelšanos un ciltsvērtību raksturojošs dokuments;
Nezinu, kur radās LKF dokumenti, to var izstāstīt tikai pats Agris. Manam sunim bija LMKA izdoti ciltsraksti.Izdoti 2002.gadā.
Tad par kādu suņa šķirni te var spriest??? Suņa piederību medību suņu šķirnei var pierādīt tikai ar ciltsrakstiem, nevis paģirains vecis, kurš izlīdis no tālas sādžas pie Krievijas robežas.
Ja jau mēs uzskatam, ka varam pārkāpt medību noteikumus un medīt ar krančiem, tad jau turpinam tādā pašā garā - janvārī šausim aļņus, februārī briežus - tas taču nekas slikts nav??? Vai ne???
2002.gadā es saņēmu kucēna ciltrakstus, kur bija redzami visi Broka ciltsraksti.