Es arī tā sākumā domāju, bet kad sanāca par kaimiņa vistiņām naudiņu skaitīt. Voljērs tapa bez liekiem jautājumiem, protams no sākuma kā jau īsts Latvietis nopirku lēto žogu, suns protams pārskaitija kaimiņa vistas atkal. Tad uzliku kārtīgu žogu, problēmu vairs nav.
Andi,tas bija kā piemērs. Ir jau mūsu veči arī medību dienā veduši kuces uz mājām,nekas svešs. Par voljēru-mans suns dzīvo mājā un voljēra man nav un nebūs. Uz mežu viņš viens neiet. Ja aizvazājas,tad uz pilsētu pie meitām,bet tas ir reti.:):)
Man aizmirsās, no šoka,nofočēt,kāds izskatās busa salons vai BMV bagažnieks,ja Beksi nepaņem līdzi uz mastu,lai "krievi" nesakož. Lai sakārtotu vadus,plastmasas,tapsējumu un plafonus,man pagāja divas dienas.
Ņemt kuci uz mežu kad viņai ir meklēšanās ir ļoti pareiza rīcība. Vilkus Pievilināt gribi? Vai sadirst sev medību dienu? Pārējā laikā tas kavalieris nebūs bīstams un Kuci meklēšanās periodā jātur ir Voljērā. Savus suņus turu voljērā, savādāk tas medību instinkts nodara skādi makam.
Aprīkojums: IŽ-27;Simson drillings, 7X64 Brno ZKK600
Suņi: exVMT, G/S-Tax
Medību trofejas: 5
14.01.2015. 00:23
Andim Bricim 5+ par 100...
Vēl tik piebildīšu ka arī profesoriem, akadēmiķiem piedzist pilnīgi tupi bērni....peramies kurš labāks....un kur paliek tradīcijas, kultūra, evolūcija, pašcieņa ?
Nevedam bērnus uz skolu, kā rāda vēsture Lomonosova vecāki nemācēja lasīt, bet skat kas par vīru izauga un nav viņš vienīgais ar tādiem radurakstiem.
Skumji....
Vēl tik piebildīšu ka arī profesoriem, akadēmiķiem piedzist pilnīgi tupi bērni....peramies kurš labāks....un kur paliek tradīcijas, kultūra, evolūcija, pašcieņa ?
Nevedam bērnus uz skolu, kā rāda vēsture Lomonosova vecāki nemācēja lasīt, bet skat kas par vīru izauga un nav viņš vienīgais ar tādiem radurakstiem.
Skumji....