Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Jauns rīkojums

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 47 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 29.01.2015. 17:53

Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2018-04-26 12:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: Runga
Suņi: nu jau 2 X Kvaukšķis
21.01.2015. 22:59
Vienīgais, ko var ieteikt tas ir ja ciemojies Latgalē Jēkabpilī braucam moikā mazgājam auto, pirms izbraukt no latgales dezinficējam apģērbu ar ko tur vazājamies. Apsurda situācija bija pavasarī kad PVD sāka taisīt reidus pa Latgales mājsaimniecībām, Dezinfekcijas līdzekli nopirkt Rēzeknē un rajonā nevarēja, tikai Rīgā. Zinu pēc personīās pieredzes, pats no Rīgas vedu pilnu piekabi ar dezinfekcijas līdzekļiem. Uz šosejas nav nevienas dezinfekcijas vannas, nav nevienas dvēseles, kas kontrolētu ko ved ārā no karantīnas zonas. Tehniku kas strādā mežā neviens nedezinfikcē. Stacijās nav dezinfekcijas paklāju. Domāju, ka tikai laika jautājums līdz brīdim ka visur daba visu saregulēs. Tas tā līrikai.
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
21.01.2015. 22:46
Arni,vai taisnība,ka krievi izmēģina vakcīnu pret ĀCM un tā varētu būt izmantojama uz 2016.gadu? Jebšu esmu ko sajaucis?
Gundars
Pēdējo reizi manīts 2015-11-29 20:00
Mednieku organizācija: SAB Mednis, LMS
Atrašanās vieta: Līvānu novads
Medību stāžs:
Aprīkojums: never enough guns
Suņi: somu- karēļu laika
Medību trofejas: 5
21.01.2015. 22:12
Paldies Andim,
Man kļūdaini atmiņa rādija, ka pēc saskares ar vīrusu suķis ilgāk par nedēļu nenovelk.
Voldemārs
Pēdējo reizi manīts 2016-03-11 16:26
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
21.01.2015. 22:09
Tas ir tikai laika jautājums, ka būs visur! Bet kāda jēga čīkstēt, ka viss ir slikti?
Par čīkstēšanu negribētos to saukt, bet gan dalīšanos ar pieredzi, ar sajūtām, kad vēro to kā brūk pēdējo 15 gadu veidotā medību saimniecība. Un sajūtas ir tādas, ka visiem ir poverī, izņemot Medniekus...
Ernests
Ernests
Pēdējo reizi manīts 2018-08-12 15:28
Atrašanās vieta: Krustakmens
Medību stāžs: kopš spēju aiziet līdz mežam
Aprīkojums: ir
Suņi: kaut kad būs
21.01.2015. 21:59
Edgar, neapvainojies protams, bet tava gramatika stipri buksē... Tu raksti kāts, bet vajadzētu kāds...
Jāzeps
Pēdējo reizi manīts 2018-12-27 18:42
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Ala
Aprīkojums: akmens un uguns
Suņi: dalmacietis
21.01.2015. 21:58
:D
Būšu pret Tevi atklāts Edžiņ:)
Tu tomēr aizskāri manus biznesa plānus:D
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
21.01.2015. 21:49
Vēl Jāzep lūdzu pasaki ko es tevis pēdejā komentā esmu nepareizi pieraksījis???? Vai tomēr aizskāru tavu biznesa plānus???
Vai tomēr tu esi viens no naivajiem un domā ka rukšu mēris tas ir mans un Arņa Puksta slima izdomu auglis!!!!
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
21.01.2015. 21:45
Gundar!
Ja daļa saprot ka ir tā zaraza pie mums ar ,bet ir tādi kas vel joprojām domā un tic ka tā nav vai netiks pie viņiem. Tie un vairak besī āra. Bet nu labi laiks rādīs un visi sapratīs kas un ir pa ko!!!!
Ja būtu diskusija par pārvietošanas ātrumiem tad tā un būtu aprunāts, bet nevis tikai dirstu. Jo teksti ir gandrīz vai tādi DA KO TA TU TUR MULDI JO PVD NEKO NERAKSTA, KUR IR BILDES, KUR IR VIDEO, KUR TAS IR JO PIE MUMS Tā NAV. Tā un tālak. Vienu vārdu sakot vieni zin un redz kas notiek ar rukšiem citi dzīvo savā pasaulē, medās, pelna naudu uz to un tikai saka ko ta jūs tur muldas, tās ir vecas vecenes pasakas. Ja būtu apspriesta situācija, kā tas ātri izplatās, kā to ierobezot vai vismaz palēlināt izplatību tad cita lieta, bet tagad tikai redzu kā viens otru apdirš un sūta tŗīs mājas talāk. Piedot bet es pagaidām neredzu ka šeit būtu runāts tikai par ĀCM izplātību un ierobežošanu. Iet tikai diršana vienam uz otru!
Piedotiet par rupjiem vārdiem!!!
Jāzep. Un kāpēc man kātam jāpielabo. Ko Patiesība acis grauž, vai naudas maks tukšāks palika rukšu samazināšanas iespaidā, vai biznes neveicas, vai tomēr sakarā ar ĀCM komerc medības pazudīs???? Visi tik gudri ka pat dirst nav ko pasūtīt. Labi es arī varu kļūdīties vai pierakstīt ko nelāgu, bet palasot komentārus tad tāda sajūta ka ruksis ir nevis vienkārsi iztikas gaļa ģimenei, bet tas ir biznes un liela nauda!!!
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2018-04-26 12:08
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: Runga
Suņi: nu jau 2 X Kvaukšķis
21.01.2015. 21:29
Slimības inkubācijas periods vidēji ir 5 līdz 19 dienas pēc tieša kontakta ar inficētajām cūkām. Akūta saslimšana cūkām parādās 5 līdz 7 dienu laikā pēc inficēšanās. pēc saskares ar ACM cūkai jābūt beigtai pēc 26 dienām.
Gundars
Pēdējo reizi manīts 2015-11-29 20:00
Mednieku organizācija: SAB Mednis, LMS
Atrašanās vieta: Līvānu novads
Medību stāžs:
Aprīkojums: never enough guns
Suņi: somu- karēļu laika
Medību trofejas: 5
21.01.2015. 21:16
Liels paldies Edgaram par paskaidrojumiem.
Bez tās garās penteres par neticīgajiem varēji jau iztikt. Ja rūpīgāk palasītu komentārus, saprastu, ka cilvēki neapšauba ĀCM faktu, bet diskutē par tā pārvietošanās ātrumiem, apmēriem un tā ietekmi.
Ar cieņu