Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Atsauksmes par Hawke Endurance 30 3-12x56 IR.

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 28 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 04.06.2015. 19:47

Slēpts
24.01.2015. 17:19
Ģirt!
Man uz plintes bija, laikam Norconia. Sēdēju krēslā pie barotavas, ar acīm redzēju ka kaut kas ir, paskatos optikā- neko nevar saprat. Paskatos bez optikas , točno ir, bet ar optiku neko nevar saprast. Nošāvu jenotu, bet sapratu, ka normāli tas nav. Tagad ar Leupoldiem- ja ar acīm vairs nerefz, tad optikā vel kādu laiku var visu saprast
Tagad uz sniega lukturi točno nevajag- visu var saskatīt un ar smalko izgaismoto krustiņu var labi izvērtēt, kur grib trāpīt.
Viesturs
Viesturs
Pēdējo reizi manīts 2016-04-30 19:02
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: 27
Aprīkojums: Tikka
Suņi: dvorterjērs
Medību trofejas: 2
24.01.2015. 21:52
Tas pats Hawke Endurance būs labāks par mambu.Jums, Renāra kungs,ieteiktu paskatīties caur alus pudeles dibenu, būs labāk, kā caur mambu (nu tas tā nedaudz pārspīlējot). Vēl viens mīnus mambai - šaurs redzes lenķis.
Viesturs
Viesturs
Pēdējo reizi manīts 2016-04-30 19:02
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: 27
Aprīkojums: Tikka
Suņi: dvorterjērs
24.01.2015. 22:02
http://www.ebay.co.uk/itm/Hawk... Man šitāda bija, bet pārdevu ar visu plinti. tikai manā variantā bija n4 tīkliņš ar izgaismotu punktu. Šim ir mil dots, bet izgaismojas tikai centra punkts.
Gundars
Pēdējo reizi manīts 2015-11-29 20:00
Mednieku organizācija: SAB Mednis, LMS
Atrašanās vieta: Līvānu novads
Medību stāžs:
Aprīkojums: never enough guns
Suņi: somu- karēļu laika
Medību trofejas: 5
24.01.2015. 22:19
Man kolēģim mamba stāv uz tikkas 7x64...Viņš arī ir veltījis ne vienu vien lamuvārdu par viņu.
Slēpts
24.01.2015. 22:59
Ivar, neder kaut kāds subjektīvs viedoklis, vajag konkrēti divas, trīs optikas blakus un bildes no visām krēslā uz testa mērķi. Es tak saku, ka mans sīmons ir OK un nevaru iedomāties, cik vēl sliktākai optikai jābūt, lai neko neredzētu
Viestur,mazs redzes lauks? ir reāls mērījums? Mambai nav pat trubas efekts tik liels kā dažām ķipa derīgajām optikām
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
24.01.2015. 23:36
...tas viss ir tikai mazliet dīvaina lirika.,:) jebkuram viskrutākajam nakteniekam tumsā bilde būs n-reizes sliktāka par visnekkrutākās dienas optikas rādījumu gaišā laikā.,:)
...ir noteikti tūkstotskārtīgi izvērtēta optiku (kā jebkuras preces,lietas) hierarhija un salikta cenās. izvēlies ko vēlies (cik rocība atļauj) jo kļūdu iespēja pēc šāda parametra vadoties pastāv neliela. vienīgi cenas jāsalīdzina plašākā pasaulē par Latviju.
Intars
Intars
Pēdējo reizi manīts 2024-10-25 18:38
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: Rīts
Atrašanās vieta: Nagļi
Medību stāžs: No 2001
Aprīkojums: Blaser F3, Blaser R8 GRS+Kahles 624i, Keppeler Benchrest 6,5x47+Nightforce 15-55/52
25.01.2015. 00:05
ir noteikti tūkstotskārtīgi izvērtēta optiku (kā jebkuras preces,lietas) hierarhija un salikta cenās. izvēlies ko vēlies (cik rocība atļauj) jo kļūdu iespēja pēc šāda parametra vadoties pastāv neliela. vienīgi cenas jāsalīdzina plašākā pasaulē par Latviju.

Labi teikts :)
Par Hawke Endurance - parakos pa internātu un atradu šādu-tādu optiku salīdzinājumu. Lai cik tas dīvaini neliktos - tajā labākos rezultātus parāda tieši Hawke... Starp līdzīgiem budžetniekiem, protams.
http://randywakeman.com/A-Low-...
Intars
Intars
Aprīkojums: Blaser F3, Blaser R8 GRS+Kahles 624i, Keppeler Benchrest 6,5x47+Nightforce 15-55/52
25.01.2015. 00:25
neder kaut kāds subjektīvs viedoklis, vajag konkrēti divas, trīs optikas blakus un bildes no visām krēslā uz testa mērķi

Ģirt, bildes nesolu (tam vajag speciālas uzpariktes), bet salīdzinājumu, diemžēl, subjektīvu - varu uztaisīt.
Palūgšu Laurim, lai atved savu Bushnell 3-9x40 (tā, kura iet komplektā ar Axis).. pieliksim klāt manas (jāpiezīmē, ka neviena nav "krēslas optika") - Swarowski 1-6, Meopta 6-24, Nightforce 15-55 un Leupold 2-7 (laikam:) un izmēģināsim...
Slēpts
25.01.2015. 08:08
Intar!
Ja mēģināsi krēslā, ar lielu daudzumu optiku neaizraujies, jo apgaismojums mainās pa minūtei. Ja trstēsi. Pats esmu trīs bauddījis, kamēr nomaina uz plintees optiku ar QR tāpat laiks paiet..
Intars
Intars
25.01.2015. 08:21
Ivar, nekas nopietns šis tests nebūs... Tā - patrīt mēles, lai forums nepanīk :)))
Jo visas pieejamās optikas nav īsti salīdzināmas... jo domātas visam kam, bet tikai ne krēslai :))
Plus vēl sniegs...
p.s.
Man visas optikas uz atsevišķām pļintovkām.