Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Svage 14+Meopta 3-12x56, Winchester SX3 Big Game Combo+ Optisan Prestige 6z 1-6x24, Savage Axis 223Rem tjūnēts+DELTA Titanium 2.5-16x50 SF IR
Varbūt te kāds saskatīts un - atbildēs? 29.aprīlī zvanīju uz Huberts.lv mājas lapā norādīto tālruņa numuru. Pēc laipnas saruna ar kundzi, vienojāmies, ka sūtīšu epastu. To izdarīju:
---------- Pārsūtītais ziņojums ----------
No: Arnis Puksts
Datums: 2015. gada 29. aprīlis 22:26
Temats: Jautājums par klusinātājiem.
Kam: gmb@apollo.lv
Labdien!
Jautājums - tā kā Huberts ir Browning pārstāvis, tad vēlos noskaidrot, vai Browning BAR Safari .30-06 kalibra modelim ar BOSS sistēmu (tātad, stobra galā ir iegriezta vītne) ir iespējams pasūtināt atbilstošu klusinātāju, kas:
-atbildīs stobra gala vītnei;
-nodrošinās pusautomāta funkcionalitāti (ja nepieciešams gāzes virzuļa regulešana, tad būs pieejamas skaidras instrukcijas kā to veikt vai attiecīgs serviss);
-būs izjaucama un iztīrāma;
-būs izgatavota no metāla.
Tirgū eksistē risinājumi, bet gribētos saprast no tā, ko ieteicis ražotājs.
Paldies par atbildi.
Atbildes joprojām nav. 4 darba dienas taču varēja būt pietiekošs laiks, lai pārstāvis no ražotāja uzzinātu vienkāršu jautājumu. Kas turklāt eventuāli varētu kāpināt ienākumus...
Salīdzinājumam - aizrakstīju alibabas ķīnietim par teorētisku jautājumu saistībā ar diezgan specifisku iekārtu. Laipna un detalizēta atbilde bija stundas laikā. Manuprāt, mūsu veikalniekiem vēl ir daudz jāmācās...
Bet tā arī būs ,ka aizseks optiku ,aktuāli tas būs krēslas stundās ,ja jau citiem pat traucē grauds stobra galā un ko tad kad būs tā mučele galā.....????
Slēpts
30.04.2015. 21:28
Redzēju šodien PM Salduss veikalā to somu ražojumu- dārgākais ir lilajiem kāibbriem, lētākais 223. Vispār baigi lielais izlikās, man pat bija doma, ka optiku var daļēji aizsegt...
Tev zināmi divi gadījumi no Talsu sliktās pieredzes. Bet viņiem ir līdz 20 darbībām dienā
Man tur vienam bija ap 10 gadījumu un visi atbilstosaja līmenī
Kaut gan PM ir bijis zinams ari gadijums, ka ir nepareizi saskruvēti kronštaini
Slēpts
30.04.2015. 14:38
Mana personīgā pieredze rāda, ka līki pirksti ir tiem, kas sevi pozicionē (vismaz pāris gadus atpakaļ) par vislabākajiem speciālistiem ieroču remonta/darbnīcas lietās. Zinu vēl vienu nesmuku gadījumu tajā pat darbnīcā. Ar šiem diviem gadījumiem man pietiek, lai tur vairs neatgrieztos. Cerams PM darbnīca būs līmenī.
Esmu bijis viens no PM pirmajiem pircējiem
Un pēcāk apvainojumi un strīdi. tā arī man nesamainija brāki. tad apsolijos ka nekad vairs tur kaju nesperšu
Un citiem neiesaku
No: Arnis Puksts
Datums: 2015. gada 29. aprīlis 22:26
Temats: Jautājums par klusinātājiem.
Kam: gmb@apollo.lv
Labdien!
Jautājums - tā kā Huberts ir Browning pārstāvis, tad vēlos noskaidrot, vai Browning BAR Safari .30-06 kalibra modelim ar BOSS sistēmu (tātad, stobra galā ir iegriezta vītne) ir iespējams pasūtināt atbilstošu klusinātāju, kas:
-atbildīs stobra gala vītnei;
-nodrošinās pusautomāta funkcionalitāti (ja nepieciešams gāzes virzuļa regulešana, tad būs pieejamas skaidras instrukcijas kā to veikt vai attiecīgs serviss);
-būs izjaucama un iztīrāma;
-būs izgatavota no metāla.
Tirgū eksistē risinājumi, bet gribētos saprast no tā, ko ieteicis ražotājs.
Paldies par atbildi.
Atbildes joprojām nav. 4 darba dienas taču varēja būt pietiekošs laiks, lai pārstāvis no ražotāja uzzinātu vienkāršu jautājumu. Kas turklāt eventuāli varētu kāpināt ienākumus...
Salīdzinājumam - aizrakstīju alibabas ķīnietim par teorētisku jautājumu saistībā ar diezgan specifisku iekārtu. Laipna un detalizēta atbilde bija stundas laikā. Manuprāt, mūsu veikalniekiem vēl ir daudz jāmācās...
Nav korekti salidzināt kā Tu saki norvēģu lēto atec pret PM dargo atec, ja es klūdos pierādi ar faktiem nevis tukši muldi
Te dažas norvēģu lapas, kur ta cena nemaz tik zema nav)))
http://www.jaktcenter.se/index...
http://www.wingevapen.no/index...
http://vertebrae.no/a-tec-sile...
Man tur vienam bija ap 10 gadījumu un visi atbilstosaja līmenī
Kaut gan PM ir bijis zinams ari gadijums, ka ir nepareizi saskruvēti kronštaini
Un pēcāk apvainojumi un strīdi. tā arī man nesamainija brāki. tad apsolijos ka nekad vairs tur kaju nesperšu
Un citiem neiesaku