OK, es pacietīgi gaidu :) man laiks kaut ko skaidrot pašam būs ne ātrāk kā jūnijā.
Anyway, ķīnieši atbild operatīvi, detalizēti, pacietīgi arī uz absolūti stulbiem jautājumiem. Tā kā ķīniešos diemžēl ir nākotne..
Andi, daudziem šī foruma dalībniekiem diemžēl to nekad nesaprast.
Ja runājam par tēmu, tad atbilde no Browning bija sekojoša, to var darīt un ir pārbaudīts praksē un viss darbojas.
Apsolīja atsūtīt konkrētā klusinātāja nosaukumu un modeli. Pagaidām info saņēmuši neesam.
Andi, daudziem šī foruma dalībniekiem diemžēl to nekad nesaprast.
Un kā lai mēs mirstīgi, lai to iemācāmies saprast?
tad atbilde no Browning bija sekojoša, to var darīt un ir pārbaudīts praksē un viss darbojas.
Apsolīja atsūtīt konkrētā klusinātāja nosaukumu un modeli.
protams šo atbildi klientam jau nav jēgas paziņot- ko tur divus ēpastus rakstīt..
Diemžēl no sliktajiem Eiropas paraugiem mēs mācamies un ar uzviju.
Man darba jautājumos - sanāca komunicēt ar Zviedru kapitāla banku Latvijā.
Precīzi kā Andis rakstīja- uzdod jautājumu epastā- atbilde nav nedēļu. paprasi vēlreiz - atbilde nākamajā dienā.
uzdod jaunu jautājumu, atbildes 4 dienas nav.
Pārsūtiju šo vēstuli vēlreiz- ielieku cc priekšnieka epastu un nez kāpēc atbilde ir tajā paša dienā...
man labāk ķīniešu temperaments patīk..
Slēpts
07.05.2015. 14:50
Gati piedod , bet par reakcijas ātrumu- nu ne visur Eiropa ir vainīga.
Atvēru Huberta mājas lapu , kreisajā pusē nospiežu uz Delta Optikal baneri un ir sekojoša bilde.. lati liekas ka nav jau vairāk kā gadu... Ar pārējiem tas pats...
Man bija pusgadu atpakaļ jautājums emailā Hubertam par DOcter tipa pārēju priekš Rechnagel gredzeniem. Es pat uz erudīciju nespiedu. Bija part NR un gribējās zināt par iegādes iespējas štruntam dažu desmitu eiro vērtībā. Tā arī neviens neko.
Ar e-pastiem gadās visādi, labāk ir uzzvanīt un tad attiecīgi nodublēt to pašu e-pastā, jo ne vienmēr tie sasniedz adresātu.
Ozoliņa kungs, Jums tas Deltas banneris traucē, vai sērās iedzen nostaļģija pēc Latiņiem?
Slēpts
07.05.2015. 15:59
Bināta k-gs, nē mani huberts mājas lapa netraucē, ko man vajag es atrodu:)
- es to vienkārši uztveru kā attieksmi pret klientu:)
Par Maldinošu reklāmu nerunāsim :)
Runa bija par SAVLAICĪGU informācijas saņemšanu.
Domāju, ka daudziem no mums ir gan pozitivi, gan negatīvi gadījumi sadarbojoties ar Eiropas uzņēmumiem.
Ņevienmēr pie visa ir vainīgi l''enie Eiropieši- daudzkārt esam paši arī pie vainas, kaut vai šis
nodublēt to pašu e-pastā, jo ne vienmēr tie sasniedz adresātu
nu kaut kā ļoti reti mūsdienās epasti mēdz pazust:)))
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
07.05.2015. 17:40
Ivar, tā reklāma ir patērētājam labvēlīga. Piem.: Binoklim Forest II 8,5x50 cena latos norādīta 88,00Ls pārvēršot sanāk 125,21EUR un par šādu cenu arī uzņēmuman nāksies pārdot norādīto preci, nevis par 129,00EUR.
Slēpts
07.05.2015. 18:00
Nu re kritikai IR spēks- maldinošie baneri jau IR novākti.
Bitāna k-gs- par Deltu es nerunāju- slinkums bija kalkulatoru ņemt rokā- bet tur bija aŗi HAENEL baneris- kur cenas bija gan latos , gan eiro.
Un norādītās banera cenas nu nemaz neatbilda tam, kas tagad ir pie konkrētās plintes.
Es skatījos HAENEL Jaeger 10 Varmint kas tagad maksā 1,090.00 € banerī bija pārdesmit EUR lētāk.
Par sevi- makšķernieks un mednieks.
vecums- nu jau pāri pusgadsimtam:
pēdējos 10 gadus strādāju ar noliktavas uzskaites sistēmām, un viens no darba pienākumiem - datu apmaiņas sistēmu izveidošana un ieviešana.
Tāpēc arī varu apgalvot- ka panākt , ka mājas lapās ir aktuāli preču atlikumi- nav saražģīti.
p.s mājas lapu programmēšana un uzturēšana man ir tumša bilde- nav mans lauciņš.
p.p.s arīman gadās palaist garām kādu klienta epastu- gadās, bet, lai epasti pazustu pa ceļam- kaut kā grūti atcerēties, jo ja nevar nosūtīt, tad tāpat kā Latvijas Pasts- atnāk vēstule atpakaļ...
Anyway, ķīnieši atbild operatīvi, detalizēti, pacietīgi arī uz absolūti stulbiem jautājumiem. Tā kā ķīniešos diemžēl ir nākotne..
Ja runājam par tēmu, tad atbilde no Browning bija sekojoša, to var darīt un ir pārbaudīts praksē un viss darbojas.
Apsolīja atsūtīt konkrētā klusinātāja nosaukumu un modeli. Pagaidām info saņēmuši neesam.
Un kā lai mēs mirstīgi, lai to iemācāmies saprast?
Apsolīja atsūtīt konkrētā klusinātāja nosaukumu un modeli.
protams šo atbildi klientam jau nav jēgas paziņot- ko tur divus ēpastus rakstīt..
Diemžēl no sliktajiem Eiropas paraugiem mēs mācamies un ar uzviju.
Man darba jautājumos - sanāca komunicēt ar Zviedru kapitāla banku Latvijā.
Precīzi kā Andis rakstīja- uzdod jautājumu epastā- atbilde nav nedēļu. paprasi vēlreiz - atbilde nākamajā dienā.
uzdod jaunu jautājumu, atbildes 4 dienas nav.
Pārsūtiju šo vēstuli vēlreiz- ielieku cc priekšnieka epastu un nez kāpēc atbilde ir tajā paša dienā...
man labāk ķīniešu temperaments patīk..
Atvēru Huberta mājas lapu , kreisajā pusē nospiežu uz Delta Optikal baneri un ir sekojoša bilde.. lati liekas ka nav jau vairāk kā gadu... Ar pārējiem tas pats...
Ozoliņa kungs, Jums tas Deltas banneris traucē, vai sērās iedzen nostaļģija pēc Latiņiem?
- es to vienkārši uztveru kā attieksmi pret klientu:)
Par Maldinošu reklāmu nerunāsim :)
Runa bija par SAVLAICĪGU informācijas saņemšanu.
Domāju, ka daudziem no mums ir gan pozitivi, gan negatīvi gadījumi sadarbojoties ar Eiropas uzņēmumiem.
Ņevienmēr pie visa ir vainīgi l''enie Eiropieši- daudzkārt esam paši arī pie vainas, kaut vai šis
nu kaut kā ļoti reti mūsdienās epasti mēdz pazust:)))
Ozoliņa k-gs, konkrētāk, neturēsim sveci zem pūra!
Pie reizes norādiet ar ko pats nodarbojaties, lai tā diskusija būtu auglīgāka :)
Bitāna k-gs- par Deltu es nerunāju- slinkums bija kalkulatoru ņemt rokā- bet tur bija aŗi HAENEL baneris- kur cenas bija gan latos , gan eiro.
Un norādītās banera cenas nu nemaz neatbilda tam, kas tagad ir pie konkrētās plintes.
Es skatījos HAENEL Jaeger 10 Varmint kas tagad maksā 1,090.00 € banerī bija pārdesmit EUR lētāk.
Par sevi- makšķernieks un mednieks.
vecums- nu jau pāri pusgadsimtam:
pēdējos 10 gadus strādāju ar noliktavas uzskaites sistēmām, un viens no darba pienākumiem - datu apmaiņas sistēmu izveidošana un ieviešana.
Tāpēc arī varu apgalvot- ka panākt , ka mājas lapās ir aktuāli preču atlikumi- nav saražģīti.
p.s mājas lapu programmēšana un uzturēšana man ir tumša bilde- nav mans lauciņš.
p.p.s arīman gadās palaist garām kādu klienta epastu- gadās, bet, lai epasti pazustu pa ceļam- kaut kā grūti atcerēties, jo ja nevar nosūtīt, tad tāpat kā Latvijas Pasts- atnāk vēstule atpakaļ...