Piekrītu A. Liepiņlauskim, arī es neuzskatu par pareizu tēmelki likt uz kārbas...nezinu cik ļoti gan atšķiras, bet domāju, ka stobrs katru reizi neieiet 1:1 tajā pašā vietā, kaut kas jau nostaigā. Gan jau ne ko baigi daudz, bet tomēr... Man patīk mosberga un winchestera stiprinājuma risinājums (paradoksa stobriem).
Es te kaut ko nesaprotu - vai tiešām ir tik bēdīgi, ka pat 470.00 € nevar gada laikā sakrāt un nopirkt kaut vai to pašu MP 155, kuram to pinktu varēs uzlikt normāli?
Bet laikam bāzt dažādas lietas tur, kur tās nav paredzēts bāzt, ir mūsdienu kultūras sastāvdaļa, galvenais, lai ir kārtīga jāšanās!!!
MC-21 ar savu kustīgo stobru teorētiski nav precīzs ložu ierocis, jo neatkarīgi no tā kur novieto tēmekli stobrs kustās šāviena brīdī, vienalga cik precīzi notēmēsi ar tēmekli rezultātu radīs tas cik vienādi katra šāviena laikā sliedēs slīd stobrs līdz tam brīdim kamēr lode pamet stobru.
MC21-12 ir ļoti precīzs ierocis,protams jāņem vērā stāvoklis un nolietojuma pakāpe! Tie kas raksta ka stobrs nostājas katreiz citādāk,nekad nav šo rīku lietojuši un nepārzin tā uzbūvi!`Protams kaut ko montēt virsū nav prāta darbs un pareizi eksplotēt arī jāmāk,tas prasa rūpīgu apiešanos un pārzināt tā darbību,bet ierocis ir labs!Pašam tāds bija kā pirmais rīks,tāpēc par vārdiem atbildu!
Bet laikam bāzt dažādas lietas tur, kur tās nav paredzēts bāzt, ir mūsdienu kultūras sastāvdaļa, galvenais, lai ir kārtīga jāšanās!!!
Tad ir skaidrs ka šitam nav vērts likt neko virsū, ja katrs šāviens ir savādāka vietā.
un kadu kalibru, labak jus man ieteiktu?