a-tec bija eksperiments -pēc 10000 šāvieniem klusinātāja svars pieaudzis par 50 gramiem. Instrukcijā par tīrīšanu teikts pa laikam iepūst eļļu. par birstēm ne vārda.
Es pagaidām īsti nesaprotu , kāpeč klusinātājs būtu jātīra.
Ja gadā izšauj pāris patronas, tad var netīrīt. Ja, nu, vienīgi iztīra zirnekļa tīklus.:))
Arī man Dmitrijs no Anima Libra teica, ka ar nitro šķīdinātāju izskalo. Ja aizaugot, tad līdzot tikai izjaukšana, bet to bez karsēšanas nevar izdarīt. Tīrīšana īpaši aktuāla varētu būt tiem, kas šauj ar Barnaulas patronām.
Kāds LV ražotājs ieteica pieliet to pūtēju pēc 200 šāvieniem pilnu ar 650-o šķaidīkli uz kādu pusstundu un izliet. Viss. Liešana esot pa vītņaino galu.
Pie reizes Uģim G., kā reizi atgādinājums, ka klusinātājā lodes ātrums tikai samazinoties:)
Tu man pasaki kurā brīdī es ko tādu esmu teicis - par stobru jā - glušaku tikai pieminēju pie rezonanses - takā nevajag neko izdomāt.
Savukārt runājot par Tavu atklājumu iesaku Tev lasīt un vēlreiz lasīt! Atšķirība starp Tevis parādīto plinti un standarta glušaku ir diezgan nopietna! Mācies, gan atnāks apskaidrība ;)
Slēpts
16.12.2016. 10:33
Ar fleksi visu var :D bet intigrētie jau ir kas cits,kā patastais bundulis :) bet pilda to pašu funkciju. Bet varbūt es kļūdos
Ja gadā izšauj pāris patronas, tad var netīrīt. Ja, nu, vienīgi iztīra zirnekļa tīklus.:))
Arī man Dmitrijs no Anima Libra teica, ka ar nitro šķīdinātāju izskalo. Ja aizaugot, tad līdzot tikai izjaukšana, bet to bez karsēšanas nevar izdarīt. Tīrīšana īpaši aktuāla varētu būt tiem, kas šauj ar Barnaulas patronām.
Tu man pasaki kurā brīdī es ko tādu esmu teicis - par stobru jā - glušaku tikai pieminēju pie rezonanses - takā nevajag neko izdomāt.
Savukārt runājot par Tavu atklājumu iesaku Tev lasīt un vēlreiz lasīt! Atšķirība starp Tevis parādīto plinti un standarta glušaku ir diezgan nopietna! Mācies, gan atnāks apskaidrība ;)