...metālam tīeši nav piejaukuši .,:) ,leģējošos elementus nav piejaukuši. padomijas laika pļintovkas pret pufikām un vāļenkiem mēdza būt uzpulējušās baltas ,un nekas tur nerūsēja.
Ko nu jūs lejat čugunu, varētu padomāt ka tikai krievs rūsē, rūsē visi un laidnes koki ar staigā , bet ja medī vairāk ar muti tad ir savādāk..
Slēpts
31.03.2015. 17:25
Un - "ižene" noteikti nav ekstremāliem apstākļiem paredzēta - ne kokam, ne metālam lieks mitrums īsti pie sirds neiet (krievi kaut ko tam metālam piejaukuši, lai izteiksmīgāk korozētu)
Ja godīgi, es arī īsti neizprotu kombinētā ieroča jēgu, bet ir mednieki, kas visai veiksmīgi medī ar tādu. Man tāds ierocis nerada pārliecību, ka es spēšu relaksēties ar tādu medījot - īsts darba zirgs. Un - "ižene" noteikti nav ekstremāliem apstākļiem paredzēta - ne kokam, ne metālam lieks mitrums īsti pie sirds neiet (krievi kaut ko tam metālam piejaukuši, lai izteiksmīgāk korozētu).
Sludinājumā lodētie stobri, bet ja daudz maz vienādi var trāpīt - jāpērk. Par Izheni, diezi vai viņu var purvā slīcināt, viņa rūsē vienkārši tāpat. Purvā slīcina plintes, kam stobra kanāli ir hromēti un visas metāla daļas nkvalitatīvi nooksidētas (melninātas) un laide ar pastobri kvalitatīvi apstrādātas ar eļļu.
Ar FINN CLASSIC ir bijusi darišana. Stobru fiksējošās skrūves bija jānomana, jo orģinālās neturēja un lūza. Ja viss savilkts pareizi un kārtīgi tad nav pēc x reizēm jāpāršauj. 10 šāvienus pēc kārtas ar spico (30-06) 3.5cm grupiņu noturēja bez problēmām un ar normālu optiku (DELTA Titaniunm 2.5-10x50) salāgot stobrus un piešaut kā nākas bija 15 min jautājums :)
Ja slīcināt, tad krievu kombene ir īstā. Un Finnklasika stobru pāri ar vītni arī var tur pat noslīcināt.
Un nav runa par to, ka var noregulēt, kā Andis saka. Ir runa, ka pēc pieciem šāvieniem jāregulē atkal, vai jānoslīcina uzreiz!
No sarūsējušām naglām taisīts. :D
https://www.ss.lv/msg/ru/enter...
Un nav runa par to, ka var noregulēt, kā Andis saka. Ir runa, ka pēc pieciem šāvieniem jāregulē atkal, vai jānoslīcina uzreiz!