Aprīkojums: 12 kal;16 kal:20 kal;30-06;223;8x57JRS,7x57R,22 LR
Suņi: taksis (divāna) Bonika
Medību trofejas: 1
01.04.2015. 17:00
Nozaga iekārtas, un 1949 gadā arī palika:) Sauer iekārtas pavilka krievu ieroču magnātu pus gadsimtu, bet kad bija jāturpina attīstīties pašiem, sanāca abloms! Tāpat arī kalašņikovs ir šmaisera kopija, un ir vispārzināms fakts, ka kalašņikovs pabeidza savu brīnumbērnu ar Hugo Šmaisera palīdzību! Šī tauta pieradusi gulēt uz svešiem lauriem....
Jā,tiešām es kmentēju ābelītes kungu.Atvainojos.
Tagag tomēr tieši Jums Berziņa kungs...
Ja jau spriest par kaut ko,to vajadzētu darīt nevis pēc muzēja apmeklētāju reakcijas un viedokliem,bet pēc to cilvēku reakcijs,kas vismaz turējuši rokās abus variāntus.Kopīgs šiem ieročiem tikai darbības princips.Konnstruktīvi abi ieroči atškīras kardināli.
P.S Es biju Kara muzēja,un ne vienu jau reizi. Bet ne tikai augšā,bet arī lejā,kur ieroču glabātuve.
Aprīkojums: 12 kal;16 kal:20 kal;30-06;223;8x57JRS,7x57R,22 LR
Suņi: taksis (divāna) Bonika
Medību trofejas: 1
01.04.2015. 17:23
Nez Arnim par "Krievu kombene" viss skaidrs?
Tā arī sanāk,diemžēl...Ja jau par kombi izvēli parunāt,gribas atcerēties to reklāmu par veļas pulveri Dosju -tas pats sūds,bet par mazāku naudu.Diemžēl daudzi ieroči,kas maksā daudz dargāk (krietni turklāt) musu "optimizācijas" laikos tiek izgatavoti pēc principa-spēj tik skrūvet kopā-.Gribas atcerēties padomju laika "Belku",kura maksāja maz un bija domāta tiem,kam medības ir iztikas āvots.Lai cilvēks daudz nezaudētu naudas ziņā,kad viņš to bisīti kaut kur taigā salauzīs.
Bērziņa un Andžāna kungi! Es esmu vīrietis kuram aug bārda un ūsas, tātad Ābelītis! Pareizi būs Ābelīša kungs! Ābelīte ir sieviešu dzimta! Bet par šmaiseru nebija runāts iževskas kontekstā, un tas arī neko nemaina! Ieroci konstruēja divi konstruktori, bet tiek pasniegts, ka tas bija tikai kalašņikovs! Esmu pārliecināts, ja dziļāk parakties, tad coca cola arī tika izgudrota krievijā, bet tas jau cits stāsts:) Atvainojos ka piesārņoju forumu:(
Hm. PIRMKĀRT. Nevēlos ne aizstāvēt, ne apstrīdēt viedokli par šo tēmu.
Bet varbūt vajadzētu palasīties viedokli no viena krievu speciālista, kurš publicējies ne tikai krievu, bet arī Rietumu ieroču žurnālos.
(Nota bene: tas, ka šis čalis ir krievs, vēl neko nenozīmē.)
закрывая тему Калашников vs Schmeisser http://mpopenker.livejournal.c...
Arnim jautājumu nav par tēmu, kombi īpašnieki ar iespaidiem nedalās! Bet par rakstu runājot, neticu nevienam vārdam, autors ir melis un propogandists! Nevar ticēt kaut vai tikai tautības dēļ! Vienmēr tā bijis, ka šie pierāda paši sev, ka viņu ieroči vislabākie, zinātnieki visgudrākie utt. Tā ir viņu mentalitāte! Bet ja šo rakstu būtu uzrakstījis vācietis, tad ticētu!
no personīgās pieredzes ,sanāca pabūt vienā psākumā kur bija šķīvīšu metamā iekārta un daudz mednieku , šauts tika nu ļoti daudz ,rezultātā benelli noķīlēja bet MP153 turpināja kapāt bez problēmām ,munīcija kāda nu bija to ar lādēja ,takā īpaši neko neizvēlējās .
Jā,tiešām es kmentēju ābelītes kungu.Atvainojos.
Tagag tomēr tieši Jums Berziņa kungs...
Ja jau spriest par kaut ko,to vajadzētu darīt nevis pēc muzēja apmeklētāju reakcijas un viedokliem,bet pēc to cilvēku reakcijs,kas vismaz turējuši rokās abus variāntus.Kopīgs šiem ieročiem tikai darbības princips.Konnstruktīvi abi ieroči atškīras kardināli.
P.S Es biju Kara muzēja,un ne vienu jau reizi. Bet ne tikai augšā,bet arī lejā,kur ieroču glabātuve.
Tā arī sanāk,diemžēl...Ja jau par kombi izvēli parunāt,gribas atcerēties to reklāmu par veļas pulveri Dosju -tas pats sūds,bet par mazāku naudu.Diemžēl daudzi ieroči,kas maksā daudz dargāk (krietni turklāt) musu "optimizācijas" laikos tiek izgatavoti pēc principa-spēj tik skrūvet kopā-.Gribas atcerēties padomju laika "Belku",kura maksāja maz un bija domāta tiem,kam medības ir iztikas āvots.Lai cilvēks daudz nezaudētu naudas ziņā,kad viņš to bisīti kaut kur taigā salauzīs.
Ne nolaupītajām,bet paņemtajām!
Bet varbūt vajadzētu palasīties viedokli no viena krievu speciālista, kurš publicējies ne tikai krievu, bet arī Rietumu ieroču žurnālos.
(Nota bene: tas, ka šis čalis ir krievs, vēl neko nenozīmē.)
закрывая тему Калашников vs Schmeisser
http://mpopenker.livejournal.c...
Man personīgi pret Krieviju arī nav nekādu dižo simpātiju. Bet filtrēt izpētes rakstus pēc tautības arī nav pareizi.