Tas bija joks, bet papīram ar zieģeli es uzticos vairāk, nekā virtuālam rakstam, tāpat kā naudas zīmēm reālām nevis virtuālam šeikelim.
Slēpts
17.02.2022. 21:50
Tev vajag to papīru kabatā? Jārāda tāpat viņs nav nevienam
Slēpts
17.02.2022. 23:02
Man viņš salocīts un kopā ar mednieku apliecību plastikāta maisiņā kurš ir noslēgts un netiek klāt mitrums.
Slēpts
18.02.2022. 20:55
Mums no mežniecības bija e-pasts, ka turpmāk sezonas karte nav jānēsā līdzi. Un katrs pats portālā var pieteikt un apmaksāt sezonas karti gan sev, gan citam medniekam.
Kurā portālā var pieteikt un apmaksāt sezonas kartes, kā manā gadījumā, vēl 6 medniekiem? Kā to izdara gis.vmd.gov.lv? Kādreiz pieteikumu, bankas izrakstu un pensionāru ģīmjus aizsūtīju uz attiecīgo mežniecību, kā tagad? Nu minēts vēl variants ar papīru čupiņu pašam kājot uz mežniecību, vismaz ZM mājas lapā tā rakstīts...
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
22.02.2022. 14:12
Ints:
Es sezonas kartes pieteicu sev un vēl diviem medniekiem pēc vecās shēmas, akurāt kā Tu raksti: edoc iesniegums + bankas izraksts (man gan pensionāru nebija). Uzreiz atnāca atbilde, ka iesniegums saņemts, pēc tam dažu stundu laikā uz manu e-pastu atnāca 3 noreply ziņojumi, kuru saturu publicēju iepriekšējā komentārā.
Es sezonas kartes pieteicu sev un vēl diviem medniekiem pēc vecās shēmas, akurāt kā Tu raksti: edoc iesniegums + bankas izraksts (man gan pensionāru nebija). Uzreiz atnāca atbilde, ka iesniegums saņemts, pēc tam dažu stundu laikā uz manu e-pastu atnāca 3 noreply ziņojumi, kuru saturu publicēju iepriekšējā komentārā.
Nu tad jāiet uz mežniecību jo papīra formātā pārvērstajam e-dokumentam zieģeļa nebūs.
Tieši tur. Ielogojies, atrodi info par saviem dokumentiem un tu ir iespēja pieteikt sezonas karti. Rīt būšu pie datora, ja vajag precīzi aprakstīšu.