Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
10.04.2018. 06:08
Ivar, man tāds jautājums.
Vai, samaksājot internetā un saņemot sezonas karti pa e-pastu un viņu vienkārši izdrukājot, vai tad viņa der?
Nu, mani kaut kā mulsina... mežniecībā izdrukā, uzliek zīmogu utt., bet izdrukāta no e-pasta vai iekačāta telefonā... mūsu birokrātiskajā valstī...
Nesanāk 40 km uz mežniecību aizskriet :(
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
10.04.2018. 08:06
Nu, mani kaut kā mulsina... mežniecībā izdrukā, uzliek zīmogu utt., bet izdrukāta no e-pasta vai iekačāta telefonā... mūsu birokrātiskajā valstī...
Laiks atradināties no padomju laika fetiša uz zīmogiem. Es pats jau sen strādāju bez tādām pagātnes paliekām. Bet idiotiem kuri tādus grib, vai arī grib lai rakstu uz līguma B/Z (bez zīmoga) esmu speciāli uztaisījis mazu zīmodziņu ar kuru uzsbiest B/Z (bez zīmoga), tā teikt lai jūt idiotisma kalngalu!
3 darba dienas laikam ir termiņš. Man tā arī atnāca
30 dienu laikā viņiem ir jāatsūta.
Slēpts
10.04.2018. 09:02
Vai, samaksājot internetā un saņemot sezonas karti pa e-pastu un viņu vienkārši izdrukājot, vai tad viņa der?
Žanna,
Atslābsti.
Šo iespēju piedāvā VMD, to es neesmu izdomājis. :)
Vispār , arī uz vietas saņemot šī sezonas atļauja tāda vienkārša izskatās- ne viņai kārtas nr. ne kā.
Un zīmogs nu galīgi nav lieta, par kura īstumu var pārliecināties mežā :)
Kādreiz 90 gados strādāju tranzīta jomā ar Krieviju, lai nebūtu pilnvaras jāgaida, tad uzņēmumu zīmogi bija te pat Rīgā gatavoti.
Droši pasūti no mājām, un ne pūkas ne spalvas!
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
10.04.2018. 17:16
Kopskura laika jenotsuns un amerikas udele medibu kalendara ir pie neaktivajiem medijamajiem(nav medijami visu gadu),kops kura laika ta ir?
Slēpts
10.04.2018. 17:47
Runājot par sezonas kartēm - es ar esmu maksājis to nodevu caur internetu un saņēmis e-pastā.Izdrukā, ielaminē un bēdu nezin.
Bet tā parasti jau izmantoto atļauju pārskats vel jo projām javed pa vecam uz mežniecību - pie reizes var arī nopirkt uz vietas.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
13.04.2018. 07:32
Vārdu sakot, biju mežniecībā pēc kartes un situācija iznāca pavisam interesanta...
Mežniecībā internets negāja un karti dabūt vienalga nevarēja, bet paprasīju par sezonas kartes pasūtīšanu internetā un man paskaidroja, ka darīt to varot, bet, ja medniekam nav vai nav bijusi darbošanās ar elektronisko parakstu, tad viņš šo uz e-pastu atsūtīto karti atvērt vienalga nevarēs un būs vien jābrauc pakaļ. Tā kā man ar e-parakstu darīšana nav bijusi, būs man vēl reizi jābrauc tie 40 km :(
Atvērt to edoc failu var ar daudzām arhivēšanas programmām. Bezmaksas 7zip piemēram https://www.7-zip.org/ Paskatāmies kas tur iekšā - mūs interesē .pdf vai .doc fails. To atveram un izdrukājam, es arī iekopēju telefonā. Protams, ja gribās pārbaudīt vai edoc ir īsts un parakstīts - tad caur epraksta lapu to var izdarīt, saiti jau iedeva.
Laiks atradināties no padomju laika fetiša uz zīmogiem. Es pats jau sen strādāju bez tādām pagātnes paliekām. Bet idiotiem kuri tādus grib, vai arī grib lai rakstu uz līguma B/Z (bez zīmoga) esmu speciāli uztaisījis mazu zīmodziņu ar kuru uzsbiest B/Z (bez zīmoga), tā teikt lai jūt idiotisma kalngalu!
30 dienu laikā viņiem ir jāatsūta.
Žanna,
Atslābsti.
Šo iespēju piedāvā VMD, to es neesmu izdomājis. :)
Vispār , arī uz vietas saņemot šī sezonas atļauja tāda vienkārša izskatās- ne viņai kārtas nr. ne kā.
Un zīmogs nu galīgi nav lieta, par kura īstumu var pārliecināties mežā :)
Kādreiz 90 gados strādāju tranzīta jomā ar Krieviju, lai nebūtu pilnvaras jāgaida, tad uzņēmumu zīmogi bija te pat Rīgā gatavoti.
Droši pasūti no mājām, un ne pūkas ne spalvas!
Bet tā parasti jau izmantoto atļauju pārskats vel jo projām javed pa vecam uz mežniecību - pie reizes var arī nopirkt uz vietas.
Mežniecībā internets negāja un karti dabūt vienalga nevarēja, bet paprasīju par sezonas kartes pasūtīšanu internetā un man paskaidroja, ka darīt to varot, bet, ja medniekam nav vai nav bijusi darbošanās ar elektronisko parakstu, tad viņš šo uz e-pastu atsūtīto karti atvērt vienalga nevarēs un būs vien jābrauc pakaļ. Tā kā man ar e-parakstu darīšana nav bijusi, būs man vēl reizi jābrauc tie 40 km :(