Manejais kau ko uzož pedu ta aiziet riedams.
Manējā takša māte un tevs nau ne viens mednieks ne otrs,bet dzen ta ka butu no strādājošiem vecākiem.Vienkārši māciju no bernības.
Slēpts
10.04.2015. 20:33
Aini.
Gan jagterjers gan taksis ir alu suns. Tēmas autors saņēma daudz informācijas un viņš neprotestē.
Rūdi, mans sāk rit tikai ttiešā zvēra tuvumā
Manejam ar tie brieži patīk,bet manējais nedzen bukus.
Slēpts
10.04.2015. 14:07
Taksis mednieks ir labs.
Manējais pa tukšo mežā nerej- ja rej- tad zvērs ir tuvumā. Dzinējmedībās vislabāk viņam patīk iet pa pēdu briedim, un tas ar īsti nemūk no tāda maza kvaukšķa:) Neviena ievainojuma no zvēra nav bijis( alās gan īsti nelaižu), bet vienreiz vedu šūt pēc laikas uzbrukuma mastā... Jo lai arī mazs- sirdī liels un ceļu nevienam negriež..
Takšels nav slikts mednieks , ņem arī visu gaiņāt ar balsi iet pa pēdu atrod savainotos putnus,cūku medībās pastāv vienmēr risks ar jebkuru medību suni,bet ar takšeli tas risks ir ļoti liels, vēl ja takšels nav pirmā vietā ģimenē un tad tik berni ar sievu tad var laist arī alās ,man jaunības gados divus takšeļus āpši apraka un vienu kuilēns uzkabināja vairāk takšeļus neņemtu kaut par velti,tagad jau gadus 20 mediju tikai ar jagiem un uzskatu ka universālāks suns individuālajām medībām cits nav ,arī kā ģimenes loceklis jagterjērs ir ļoti mīļš.
Manējā takša māte un tevs nau ne viens mednieks ne otrs,bet dzen ta ka butu no strādājošiem vecākiem.Vienkārši māciju no bernības.
Gan jagterjers gan taksis ir alu suns. Tēmas autors saņēma daudz informācijas un viņš neprotestē.
Rūdi, mans sāk rit tikai ttiešā zvēra tuvumā
Manējais pa tukšo mežā nerej- ja rej- tad zvērs ir tuvumā. Dzinējmedībās vislabāk viņam patīk iet pa pēdu briedim, un tas ar īsti nemūk no tāda maza kvaukšķa:) Neviena ievainojuma no zvēra nav bijis( alās gan īsti nelaižu), bet vienreiz vedu šūt pēc laikas uzbrukuma mastā... Jo lai arī mazs- sirdī liels un ceļu nevienam negriež..
Tad jau vairāk jāorentējas uz īsspalvaino taksi. Un kā taksim ar cūku dzīšanu? Ir dzirdēts, ka ļoti labi dzenot?
Tāpat arī jagdterjers.