Varbūt kāds var izstāstīt. Vai MX8, MX12, MX2000 ir kādas nopietnas atšķirības? Gravējumi un citas skaistumlietiņas mani pārāk nesatrauc. Vairāk domāju par tehnisko pusi. Stobri tie paši? Aizslēga kārba tā pati? Es domāju tā - vai es sava skopuma pēc nepaņemu kaut ko nekvalitatīvāku?! Biežāk gan esmu dzirdējis viedokli, ka viņi visi vienādi - atšķiras tikai ārējie dizaina "smukumiņi". Ceru uz jūsu atsaucību.
Īstie fīreri met nost P ganus un pāriet uz K-80 :) Otrais vilnis pašlaik:)
Bet "pa tēmu" šajā forumā Tev neviens neatbildēs... Vienīgais... kāds jauns censonis ar anglenes zināšanām, tantes gūgles svētību un gribēšanu pagudroties :)
p.s.
Čoms šāva ar MX2000 astoņus gadus - nevienas problēmas!
Slēpts
21.04.2015. 00:51
Intars jau nu baigi "stimulē" komentēt... :)
"Īstais fīrers" neesmu - nupat nomainīju ieroci uz Perazzi MX8... un tuvākajā piecgadē neplānoju ko mainīt...
Pirms pirku - drusku palasījos arī par atšķirībām, tāpēc patēlošu "jauno censoni"...
Atšķirība starp MX8 un MX2000 ir tikai gravējumos. Šiem ieročiem ir viegli izņemams/nomaināms nospiediena mēlītes mehānisms + var izvēlēties V-veida vai spirālatsperes.
Tas pats ar MX12 un MX2000S modeļiem - atšķirība gravējumos, bet nav izņemams nospiediena mēlītes mehānisms un, ja nemaldos, pieejams tikai ar spirālveida atsperēm.
Par atsperu atšķirībām pieredzes un viedokļa man nav! Izņemamais mēlītes mehānisms varētu būt aktuāls sportistiem, lai sacensību laikā var ātri nomainīt...
Droši vien ir vēl citas atšķirības, es pieminēju būtiskākās...
nupat nomainīju ieroci uz Perazzi MX8... un tuvākajā piecgadē neplānoju ko mainīt...
Apsveicu !
Es gan dzirdēju, ka aci biji uzlicis uz Blaser F3 Supersport... Ko tā?
Nāk prātā vienā UK Perazzi forumā lasītais - ja pēc MX2000 iegādes es šaušu kā Sers Digvīds, tad mazākais par ko es uztraukšos ir šķiršanās no sievas :)))
Tu vispār zini, ar ko Blaser F3 atšķirās no Blaser F3 SuperSport? :D :D :D
Tikai un vienīgi ar "peldošiem stobriem" un augsto tēmēšanas sliedi!
Stobri, aizslēga kārba, mehānizms ir tas pats.
Blaser F3 var salīdzināt ar Bereta 682, bet ne Perazzi.
Tagad pamato man savu sakāmo, ja vari!
Bet "pa tēmu" šajā forumā Tev neviens neatbildēs... Vienīgais... kāds jauns censonis ar anglenes zināšanām, tantes gūgles svētību un gribēšanu pagudroties :)
p.s.
Čoms šāva ar MX2000 astoņus gadus - nevienas problēmas!
"Īstais fīrers" neesmu - nupat nomainīju ieroci uz Perazzi MX8... un tuvākajā piecgadē neplānoju ko mainīt...
Pirms pirku - drusku palasījos arī par atšķirībām, tāpēc patēlošu "jauno censoni"...
Atšķirība starp MX8 un MX2000 ir tikai gravējumos. Šiem ieročiem ir viegli izņemams/nomaināms nospiediena mēlītes mehānisms + var izvēlēties V-veida vai spirālatsperes.
Tas pats ar MX12 un MX2000S modeļiem - atšķirība gravējumos, bet nav izņemams nospiediena mēlītes mehānisms un, ja nemaldos, pieejams tikai ar spirālveida atsperēm.
Par atsperu atšķirībām pieredzes un viedokļa man nav! Izņemamais mēlītes mehānisms varētu būt aktuāls sportistiem, lai sacensību laikā var ātri nomainīt...
Droši vien ir vēl citas atšķirības, es pieminēju būtiskākās...
Apsveicu !
Es gan dzirdēju, ka aci biji uzlicis uz Blaser F3 Supersport... Ko tā?
Nāk prātā vienā UK Perazzi forumā lasītais - ja pēc MX2000 iegādes es šaušu kā Sers Digvīds, tad mazākais par ko es uztraukšos ir šķiršanās no sievas :)))
Tikai un vienīgi ar "peldošiem stobriem" un augsto tēmēšanas sliedi!
Stobri, aizslēga kārba, mehānizms ir tas pats.
Blaser F3 var salīdzināt ar Bereta 682, bet ne Perazzi.
Tagad pamato man savu sakāmo, ja vari!