Tas par 3500 eiro jau ko 44, tik dargs jo 1912 gads.tada gada pakal nemet, bet ss.lv otra pasaules kara ko 44 ar metamiem stobriem par 200 eiro.atradu svt 40 par 400 eiro, nezinu cik tas verkis labs, bet izskats man patik.
Nu, ja kādam mantojumā nonākusi...dāvinātam zirgam mutē neskatās.:D
Es viņu neņemtu medībās, jo man arsenālā ir daudz kompaktāki, ērtāki, vieglāki un pieļauju, ka arī precīzāki ieroči. Man tamlīdzīgs lopiņš būtu tīri tikai dvēseles priekam un retai atslodzei šautuvē:)
Es Tevi nenosodu par vēsturisku hlamu mīlestību. Ja man piedāvātu Blaser R8 Baronesse vai Mauser 98k(vācu, nelietotu)- es bez sirdsapziņas pārmetumiem paņemtu mauseru. Es to saucu par dinozaura slimību:D
Mani vairāk saista tie vecie hlami;)bet kāpēc jūs viņu neņemtu medībām? nejauši dzirdēju ja valmierā vienam medniekam tāda ir.tad pat nezināju par tadas eksistenci un neintereseja.
A man likās, ka tu taujāji pēc mossin KO44 kloķenes?
Svt 40(tokareva pusautomāts) jau pavisam savādāks, daudz retāks zvērs.
Ieteiktu taustīties citos virzienos, ja meklē medībām. Šādus ieročus pērk kolekcionāri un fanāti nevis medībām, bet vēsturiskās vērtības dēļ, nevis mednieki- medībām. Atvainojos, ja esi ieroču entuziasts un tik tiešām meklē konkrēto aparātu.
Neesmu lietotājs, bet atļaušos piebilst, ka vairums KO44 ir ar mainītiem stobriem(laiks nestāv uz vietas). Sterilu aparātu Latvijā būs praktiski neiespējami atrast. Nuuu, ja ir iespējas kaut ko atvilkt no Krievijas, tad cita lieta- noliktavās vēl ir un brangā skaitā eksportē uz US.
Slēpts
11.05.2015. 22:07
Priekš kam šitie artefakti?
Nekā laba un ērta tur nav.
Es viņu neņemtu medībās, jo man arsenālā ir daudz kompaktāki, ērtāki, vieglāki un pieļauju, ka arī precīzāki ieroči. Man tamlīdzīgs lopiņš būtu tīri tikai dvēseles priekam un retai atslodzei šautuvē:)
Es Tevi nenosodu par vēsturisku hlamu mīlestību. Ja man piedāvātu Blaser R8 Baronesse vai Mauser 98k(vācu, nelietotu)- es bez sirdsapziņas pārmetumiem paņemtu mauseru. Es to saucu par dinozaura slimību:D
Tur dažādus stobrus var atrast, ir arī mosins, bet maksā 3500.
Svt 40(tokareva pusautomāts) jau pavisam savādāks, daudz retāks zvērs.
Ieteiktu taustīties citos virzienos, ja meklē medībām. Šādus ieročus pērk kolekcionāri un fanāti nevis medībām, bet vēsturiskās vērtības dēļ, nevis mednieki- medībām. Atvainojos, ja esi ieroču entuziasts un tik tiešām meklē konkrēto aparātu.
Nekā laba un ērta tur nav.