Mjāaa...nu gan epiteti-brakans,maliķis,kropļi utt.,bet kad vajag pieņemt kolektīvā-"maz mežu,daudz mednieku" vai vispār momentāli atšuj. Brīvos medniekus vajag savākt kolektīvos,nevis brēkt pēc sankcijām un finansējuma inspektoriem. Pirms 150 gadiem medības bij atļautas tikai muižniekiem, bet jūsu senči vienalga medīja, tad ko- arī viņus sauksit par kropļiem?
Slēpts
28.03.2009. 18:44
diez vai svešais taisīs torni ,būs vien no savējiem
Mums teritorijā paris gadu atpakaļ uztaisīja vietējais policists un mezinieki ablavu. Bieži dzirdējām šavienus vienā teritorijas daļā, vietējie atri izskaitļoja kurš tas varētu būt.... Pa dienu aizbrauca visi pie tā veča un mezinieki aizgāja pa kluso apkāt mājai un noslēpās mežmalā, policists iegāja pie maliķa un teica:''atdod plintes( neoficiālas) vai braukšu pēc kratīšanas ordeņa( labi noblefoja) un aizbrauca... Maliķis uz reiz visas plintes nesa uz mežu slēpt, a tur priekšā jau mežinieki.......Hops un šo paņema ar visiem stroķiem mežā ciet!!!
P.S Pagājuši pāris gadu un atkal tajā teritorijas malā, sak atskanēt šavieni un parādījies viens jauns liels tornis, ko pagāšnedēl tik atklājam.
Protams ka no otra Latvijas gala nebrauc malenees..... dara tikai saveejie kas zin mezhus labaak kaa iistie mednieki, taapeec arii ir iepeeja tik aatri un operatiivi notiities!
Nu istos malikus nokert ir gruti. Man mezsargs stastija ka sis nesen gajis pa stigu un prieksa dzird saviens kadu 1km. kamer fiksa soli aizgajis tikmer tikai galva un ieksas. Vini zin mezu perfekti un zin vietas pa kuram var nozust. Vienigi tie nebus atbrauceji bet vietejie.
Bet tadus kas ar masinam brauka var vieglak nokert. Protams japaaicina policija un VMD darbinieki bet var. Es zinu vietas kur ir sabujusi ciet. Jo tad kad tevi panem masina ar ieroci un lopinu nekur nespruksi.
to Andris
Tam nu es gan nepiekriitu, bet kaa izskataas vieniigais variants ir nokjerot pie rokas jo savaadaak ir iespeejams visaados veidos "brakanam" izkrukjiities! Lai arii cik tas nebuutu nepatiikami!
P.S Pagājuši pāris gadu un atkal tajā teritorijas malā, sak atskanēt šavieni un parādījies viens jauns liels tornis, ko pagāšnedēl tik atklājam.
Steidziet ieņemt vakanci! Jo ja tikšu es - jūs gaļu vairs neēdīsiet!!! :)
Bet tadus kas ar masinam brauka var vieglak nokert. Protams japaaicina policija un VMD darbinieki bet var. Es zinu vietas kur ir sabujusi ciet. Jo tad kad tevi panem masina ar ieroci un lopinu nekur nespruksi.
Tam nu es gan nepiekriitu, bet kaa izskataas vieniigais variants ir nokjerot pie rokas jo savaadaak ir iespeejams visaados veidos "brakanam" izkrukjiities! Lai arii cik tas nebuutu nepatiikami!