Jāzep mani jau ZB ka ko es nerakstītu visi tikai redz it kā es sūdzos, bet realitātē pilnīgi cits ir pierakstīts. Da manis pēc lai bano, nekas lieks gabals no manis nenokritīs. Vienkārši besī ārā daži lielie apd.... kas laikam paši tikai redz to slikto, un mežā ir bijuši tikai skatoties caur datoru :) Bet realitātē viss notiekās savādak nekā tā kaste rāda!!!
Sen nekomentēju, un vēl kādu pus gadu nekomentēšu. Vārāties tālāk savā sulā!!!
Veiksmi darbos!!!
Kā izplatās mēris,ja sprāgonītis tiek izrauts caur labības kombainu un graudi aiziet kopējā katlā lopbarībai? Zemnieks jau nav galvu sasitis,lai pļaujas laikā taisītu dezinfekcijas pauzīti.
Un man liekas , ka TEV būtu lieliska iespēja padalīties , ko tieši TU lieto.
trīs reizes izlasot TEVIS rakstīto, neko neatradu- tik stāstu par to , ka citi (sēnotāji) ir vēl sliktāki...
Ja nemaldos, TU , kā reizi esi no ACM teritorijas- nu neslēp sveci zem pūra, padalies ar pieredzi, jo atškirībā no mums- TU jau ej medībās:).
Es esmu nolēmis, kad ACM tuvosies- ja vajadzēs gan mašīnai riepas dezinficēšu, gan medību apģērbu. Ar 5 litriem par 1 (VIENU) Eiro domāju pietiks vairākām reizēm.
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
25.09.2015. 08:53
Tiešām padalieties ar informāciju par līdzekļiem, ko lietojat ar ko izsmidzināt un kā "izsargāties".
Nāk taču virsū dzinējmedību sezona un tad noteikti šis būs aktuāli arī man jo drīz ĀCM iespējams būs arī manā iecirknī.
Dezinfekcija var palīdzēt neievazāt to zarazu kādā mājas cūku kūtī,meža cūkām tas nepalīdzēs.Mums cūkas aizgāja pie Pētera dažās nedēļās,visa teritorija infekcijas perēkļos.Vislielākais perēklis ir PVD konteiners pilns ar maitu un gaļas tārpiem.Tur pietiktu visai Latvijas rietumdaļai.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
01.10.2015. 08:10
Maukas PVD, jau kārtējo reizi aplaiduši saimniecības ar Ācm, Nagļos aplaida vienu saimniecību nu jau seko nākamā, kur viņi iebrauc noņemt paraugus pēc piecām dienām cūkas saslimst..... tādi maitas jāsit, tie kas nagōs pielaida kāreiz atbraukuši no slimās kūts, vaitad nava kādas iestādes kas to pa.las kontrolē? šitā aplaidīs visu latviju. Lai tik atbrauc pie manis, cūku man nava, bet ar hidraulisko šlangu par muguru atlaist varētu, profilaksei pret ĀCM
Vairs nebūs biedra,ko pabāzt zem nosaukuma "just for fun"
Sen nekomentēju, un vēl kādu pus gadu nekomentēšu. Vārāties tālāk savā sulā!!!
Veiksmi darbos!!!
Šajā tēmā pirmais jautājums bija
Un man liekas , ka TEV būtu lieliska iespēja padalīties , ko tieši TU lieto.
trīs reizes izlasot TEVIS rakstīto, neko neatradu- tik stāstu par to , ka citi (sēnotāji) ir vēl sliktāki...
Ja nemaldos, TU , kā reizi esi no ACM teritorijas- nu neslēp sveci zem pūra, padalies ar pieredzi, jo atškirībā no mums- TU jau ej medībās:).
Es esmu nolēmis, kad ACM tuvosies- ja vajadzēs gan mašīnai riepas dezinficēšu, gan medību apģērbu. Ar 5 litriem par 1 (VIENU) Eiro domāju pietiks vairākām reizēm.
Nāk taču virsū dzinējmedību sezona un tad noteikti šis būs aktuāli arī man jo drīz ĀCM iespējams būs arī manā iecirknī.
Paklausieties radio SWH, "Zaļo stūri" rīt vakarā vai sestdien no rīta. Uz sarunu esmu aicinājis PVD šefu Māri Balodi.....