Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
25.09.2015. 08:46
Apsveicu!
Interesanti ka punktu ziņā trešajai vietai ir stipri švakāk kā pirmajām divām.
Ja par sacensībām "aleniekiem" tad tuvākās LKF ir 28.10 Dālderos (jenotsuns un āpsis)
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
24.09.2015. 23:09
Nē, Māri, tas ir domāts, lai visi, kas piedalās sacensībās varētu izvietot informāciju gan par gaidāmajiem pasākumiem, gan par jau notikušo pasākumu rezultātiem! Šī nav mana privātā tēma, tajā rakstīt var jebkurā, gan LKF, gan LMKA biedrs par pasākumiem, ko rīko viņu organizācijas!
Kas attiecas par kucēnu dārgāku pārdošanu, tad abi mani takši ir puikas :)
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
24.09.2015. 17:39
19.09.2015. Lietuvā notika sacensības tikai takšiem mākslīgajā U veida alā ar Lietuvas darba čempiona kandidāta (CACT) titula piešķiršanu. Šajās sacensībās piedalījās 14 takši,tai skaitā viens suns no Latvijas, tika piešķirti 12 darba diplomi.
Rezultāti:
1.vieta- KARMEL S VISHNEVOY ROSHI, 98 punkti, I pak.diploms, CACT (īp. Ž. Zarina, Latvija)
2 vieta- ELVA, , 93 punkti, I-pak. diploms (īp. V. Lėckas, Lietuva)
3 vieta- EROS Z ORLOWSKIEGO MOLO, 75 punkti, II-pak. diploms (sav. T. Mertingas, Lietuva)
Interesanti ka punktu ziņā trešajai vietai ir stipri švakāk kā pirmajām divām.
Ja par sacensībām "aleniekiem" tad tuvākās LKF ir 28.10 Dālderos (jenotsuns un āpsis)
Kas attiecas par kucēnu dārgāku pārdošanu, tad abi mani takši ir puikas :)
Tā laikam skaitās tāda pašreklāma, lai kucēnus varētu dārgāk pārdot. :D
Rezultāti:
1.vieta- KARMEL S VISHNEVOY ROSHI, 98 punkti, I pak.diploms, CACT (īp. Ž. Zarina, Latvija)
2 vieta- ELVA, , 93 punkti, I-pak. diploms (īp. V. Lėckas, Lietuva)
3 vieta- EROS Z ORLOWSKIEGO MOLO, 75 punkti, II-pak. diploms (sav. T. Mertingas, Lietuva)