Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
09.10.2015. 08:52
Jā, šādi noteikumi ir LMKA sistēmā. Personīgi es tiem nepiekrītu. Jo suņa vērtējums tiek dots attiecībā pret standartu, bet vieta ringā jau ir atkarīga no konkurences. Un ne jau no tā, cik suņi ir atnākuši, bet no tā- kādi suņi ir atnākuši. Esmu bijusi gan tādās izstādēs, kur no 20 suņiem labi ja 1-2 teicami var iedot, un tādās, kur rings ir tik spēcīgs, ka nedod Dievs tiesāt, jo viens par otru skaistāki!
Bet tā ir LMKA iekšēja lieta, ja nepatīk, paši var šo punktu nolikumā mainīt un grozīt. Neviens nolikums nav akmenī kalts.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
09.10.2015. 09:16
Tas par to vērtēšanu man ar izsauca izbrīnu.Var teikt;ja Tev ir viens piečuks-tad tas nav piečuks
Zinu un saprotu par ko Guntars runā.
Suņa vērtējumam attiecībā pret standartu, nevajadzētu ietekmēt eksterjēra vērtējumu konkrētejā suņu izstādē vai skatē, atkarībā no suņu skaita ringā.
Jo vērtējums;
Teicami - viss ir ok.
Ļoti labi - ir kāda nepilnība. Izņēmums jaunākā grupā t.i.suņi līdz 18 mēn. vecumam, aukstākais vērtējums ļoti labi, jo sunīši vēl aug un formējas.
Labi - ir kāda kļūda.
Bet tā ir LMKA iekšēja lieta, ja nepatīk, paši var šo punktu nolikumā mainīt un grozīt. Neviens nolikums nav akmenī kalts.
Kas ir LMKA sistēma?
Zinu un saprotu par ko Guntars runā.
Suņa vērtējumam attiecībā pret standartu, nevajadzētu ietekmēt eksterjēra vērtējumu konkrētejā suņu izstādē vai skatē, atkarībā no suņu skaita ringā.
Jo vērtējums;
Teicami - viss ir ok.
Ļoti labi - ir kāda nepilnība. Izņēmums jaunākā grupā t.i.suņi līdz 18 mēn. vecumam, aukstākais vērtējums ļoti labi, jo sunīši vēl aug un formējas.
Labi - ir kāda kļūda.