Tagad jau bezjēdzīgi, kļūda vai ne kļūda, tagad tikai paliek sekas.
Slēpts
30.11.2015. 17:00
ja viss notiekas saprāta robežās?
Raimond- 30 un vairāk nomedītas MC vienās dzinējmedībās- vai tad tas ir saprāts???
Varētu te ielikt aptauju - cik liels ir vienās dzinējmedībās nomedītais MC skaits?
Kas tad tos barus notur vienā konkrētā medību iecirķnī- žogs vai ir apjozsts?
Neticu , ka šāds bars neviesojas lauksaimnieku laukos.
Un iespējams, ka mednieku kolektīvam nesūdzējās, bet toties kā lauksaimnieki bīdīja MC kā nelimitēto.
Zemnieku saeimā daudzi lauksaimnieki aizmirsa , ka ir mednieki un kļuva par tīriem lauksaimniekiem..
tas jau nav nereāli, cik skaitās vidējs bariņš? ja izdodas veiksmīgi sašķelt baru, tad jau var aplikt gandrīz visu bareli vienā piegājienā
Slēpts
30.11.2015. 17:18
Ģirt.
Konkrēti- cik ir lielākais MC skaits , kas nomedīts vienās dzinējmedībās, kurās Tu personīgi esi piedalījies?
Es esmu bijis, kur nomedīja laikam 17.
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
30.11.2015. 18:31
Arni -pats necenties ar putām uz lūpām aizstāvēt tos pa kuru zaudējumiem nav tev saprašanas nu nemaz ,Vispirms saproti ,kas ir zaudējumi un kas ir negūtā peļņa .Griķus esmu pats audzējis un Tu man necenties iestāstīt cik kas maksā .Griķi nav tā rentablakā kultūra un ne ieguldījumi ne arī peļņa no viņiem nav nemaz tik liela .
Māri - tavas matemātiskās spējas ,nu tiešām Es neapšaubīšu , bet loģiskā domāšana nav Tava stiprā puse .Izlasi kārtīgi izmaiņas likumā .Pievērs uzmanību 2020 . gadam .Un vel es gribu redzēt kā Tu no 1. uz 200.ha. divu gadu laikā dabūsi tur tos pasaku skaitļus ,ja likumā paredzēts to turēt lidz noteiktajam laikam . Normāliem vīriem vajadzēja gadus 10 lai tādus sasniegtu .Vot tādi kā Tu un Tev līdzīgie hrenoviji Anderseni sacer šausmu pasakas ,baida un piedraud citiem ,un ja tas nelīdz izdod likumus .
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
30.11.2015. 18:50
Raimond -sakarīgs vecis esi un ar pautiem .Rubī fišku .Nu mīļie cūku nidēji - sitiet cauri likumdevējiem- cūkas nelimitētie , kā leiši ,neviss 1. uz 200.ha.Negribu ticēt ka kāds mednieks(vārda īstajā nozīmē) stāvēja klāt ,kad tapa šīs izmaiņas .
Raimond- 30 un vairāk nomedītas MC vienās dzinējmedībās- vai tad tas ir saprāts???
Varētu te ielikt aptauju - cik liels ir vienās dzinējmedībās nomedītais MC skaits?
Kas tad tos barus notur vienā konkrētā medību iecirķnī- žogs vai ir apjozsts?
Neticu , ka šāds bars neviesojas lauksaimnieku laukos.
Un iespējams, ka mednieku kolektīvam nesūdzējās, bet toties kā lauksaimnieki bīdīja MC kā nelimitēto.
Zemnieku saeimā daudzi lauksaimnieki aizmirsa , ka ir mednieki un kļuva par tīriem lauksaimniekiem..
Konkrēti- cik ir lielākais MC skaits , kas nomedīts vienās dzinējmedībās, kurās Tu personīgi esi piedalījies?
Es esmu bijis, kur nomedīja laikam 17.
Māri - tavas matemātiskās spējas ,nu tiešām Es neapšaubīšu , bet loģiskā domāšana nav Tava stiprā puse .Izlasi kārtīgi izmaiņas likumā .Pievērs uzmanību 2020 . gadam .Un vel es gribu redzēt kā Tu no 1. uz 200.ha. divu gadu laikā dabūsi tur tos pasaku skaitļus ,ja likumā paredzēts to turēt lidz noteiktajam laikam . Normāliem vīriem vajadzēja gadus 10 lai tādus sasniegtu .Vot tādi kā Tu un Tev līdzīgie hrenoviji Anderseni sacer šausmu pasakas ,baida un piedraud citiem ,un ja tas nelīdz izdod likumus .
Gati, lasot Tavus komentārus, es noprotu, ka neesi mednieks. Vismaz eksāmenus neesi kārtojis. Centīšos paskaidrot - mežacūku bioloģiskais pieaugums ir 300-500%