Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
08.02.2016. 18:38
Māri B., nu mani šajā sakarā vairāk interesēja, vai nav vēl kaut kādas papildus direktīvas vai regulas, vai vēl sazin kas, kas ir aprunātas kādos citos dokumentos.
Manuprāt, labāk tomēr lieku reizi pārprasīt, nekā iekulties pamatīgā ķezā.
Māri M., protams, ir taču tāds labs teiciens par kaut ko, ko labāk neaiztikt, tad nesmird :)
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
08.02.2016. 19:24
Tikai lūdzu, nevajag sūtīt mani lasīt likumus, jo pa likumiem un noteikumiem esmu izbūrusies, bet, par cik neesmu jurists, gudrāka nejūtos!
Interesē vārnu medības manā lauku īpašumā. Nu ZJB mani tie maitasputni!
Nu jau izskatās, ka pati esi aizmirsuse, kas Tevi interesēja.....
Normāls zemes īpāšnieks@ mednieks izlasa, un reizi gadā pārlasa medību likumu un noteikumus, un atbilstoši tiem arī medī savā zemē, bet ja kaut kādas nianses nav saprotamas ,sazinās ar VIETĒJO VMD....nevis centrālo VMD......
...pazvanīju Valteram Lūsim.
Lūša kungam vajadzētu šādus dīvainus cilvēciņus, ar mednieku apliecību, kaut kāda veidā "ieķeksēt", un pārbaudīt gan veselību gan zinības.....
mednieks izlasa, un reizi gadā pārlasa medību likumu
Optimistiski.... Cik viegli būtu medīt un komunicēt ar šādiem medniekiem...
Palasi citas foruma sadaļas un izdari secinājumus - lasa mednieki noteikumus vai nē...?????
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
09.02.2016. 07:46
Māris Markovs raksta :
"Ir jau vēl viens teiciens:,,Nelien,kur divi kaujas.......!,, :) "
Te gan divi nekaujas, te viens mēģina izskatīties gudrāks, nekā ir patiesībā.
Nespēju noticēt, ka cilvēks, kurš nespēj izlasīt un izprast tik "sarežģītu" dokumentu, kā suņa ciltsraksti zina visus likumus, kas varētu skart mednieku, jo īstenībā daudzās tēmās mēs redzam ne tikai klaju likumu nezināšanu, bet arī daudzus momentus, kur likumu interpretācija ir atšķirīga. Te daudz tādu tēmu, kur mednieki strīdās kā var un kā nevar. Ja cilvēks ir tādā mērā gaļinieks, ka nespēj saprast, kāda vella pēc būtu jāšauj kustonis, ko nevar uz pannas likt, tad viņš vienmēr meklēs utis cita ādā. Man divas 1m3 saldētavas ir pilnas un ģimenei bads nedraud :)
Aigar, kam es gribu, tam zvanu! Gribēšu, pazvanīšu Obamam vai Putinam, nav Tava darīšana, ar ko es komunicēju :) Vēl jo vairāk, nebija vienīgais iemesls Lūsim zvanīt :)
Manuprāt, labāk tomēr lieku reizi pārprasīt, nekā iekulties pamatīgā ķezā.
Māri M., protams, ir taču tāds labs teiciens par kaut ko, ko labāk neaiztikt, tad nesmird :)
Interesē vārnu medības manā lauku īpašumā. Nu ZJB mani tie maitasputni!
Nu jau izskatās, ka pati esi aizmirsuse, kas Tevi interesēja.....
Normāls zemes īpāšnieks@ mednieks izlasa, un reizi gadā pārlasa medību likumu un noteikumus, un atbilstoši tiem arī medī savā zemē, bet ja kaut kādas nianses nav saprotamas ,sazinās ar VIETĒJO VMD....nevis centrālo VMD......
Lūša kungam vajadzētu šādus dīvainus cilvēciņus, ar mednieku apliecību, kaut kāda veidā "ieķeksēt", un pārbaudīt gan veselību gan zinības.....
Optimistiski.... Cik viegli būtu medīt un komunicēt ar šādiem medniekiem...
Palasi citas foruma sadaļas un izdari secinājumus - lasa mednieki noteikumus vai nē...?????
ekrītu...............
Ne visi uz vārnu rēķina šauj cūkas.
"Ir jau vēl viens teiciens:,,Nelien,kur divi kaujas.......!,, :) "
Te gan divi nekaujas, te viens mēģina izskatīties gudrāks, nekā ir patiesībā.
Nespēju noticēt, ka cilvēks, kurš nespēj izlasīt un izprast tik "sarežģītu" dokumentu, kā suņa ciltsraksti zina visus likumus, kas varētu skart mednieku, jo īstenībā daudzās tēmās mēs redzam ne tikai klaju likumu nezināšanu, bet arī daudzus momentus, kur likumu interpretācija ir atšķirīga. Te daudz tādu tēmu, kur mednieki strīdās kā var un kā nevar. Ja cilvēks ir tādā mērā gaļinieks, ka nespēj saprast, kāda vella pēc būtu jāšauj kustonis, ko nevar uz pannas likt, tad viņš vienmēr meklēs utis cita ādā. Man divas 1m3 saldētavas ir pilnas un ģimenei bads nedraud :)
Aigar, kam es gribu, tam zvanu! Gribēšu, pazvanīšu Obamam vai Putinam, nav Tava darīšana, ar ko es komunicēju :) Vēl jo vairāk, nebija vienīgais iemesls Lūsim zvanīt :)