Evald izlasi velreiz kad ir jaaizpilda parskats ,izlasi ,nevis klausies ko tantes saka ,par sodu loti vienkarsi datums kad tika izrakstits sods un izdruka no meto.lv , ja pilnmenes, inspektoram es domaju ziepes par nepamatotu sodu .
25. Medību vadītājs medību norisi dokumentē medību pārskatā
25.3. medījot lapsas, jenotsuņus vai mežacūkas, ja tiek lietots mākslīgais gaismas avots, nakts redzamības tēmēklis vai pusautomātiskais medību šaujamierocis, kura patrontelpas un magazīnas (patronu padošanas mehānisma) kopējā ietilpība ir lielāka par trim patronām.
Diennakts tumšais laiks te netiek pieminēts.
Varbūt cilvēks tika sodīts par to, ka sēdēja cūku medībās ar parasto optiku bet magazīna pusautomātiskajam ierocim pēkšņi nebija 2 patronu bet gan 5 vai 10?
Var jau būt, ka mans viedoklis nav pareizs, bet vadoties pēc šāda principa man nav bijušas problēmas ar kontroli.
Labāk jau ir sarakstīt to pārskatu, ja gribi medīt meža cūkas un ja inspektors prasīs tad arī būs ko uzrādīt un problēmu nebūs.
Par pārskatiem vēl varu piebilst to ka jāuzmanās ar datumiem, piemēram iet ar nakts optiku medīt arī pārskatu aizpilda bet periodu ieraksta piemēram no 2016 gada 24 aprīļa līdz 2016 gada 24 aprīlim tipa vienu dienu bet nokāpj no torņa jau pēc pusnakts, kad ir jau 25 aprīlis. Nesākšu strīdēties par to kad skaitās medību beigas bet tā kolektīva vadītājs mūs brīdināja.
Te gan atkal varu piebilst ka esmu medījis arī rakstot vienas dienas termiņu tikai pie medību sākuma rakstīju datumu un pulksteni piemēram 20.30 un beigas 0.15 ar pārbaudi mežā sastapties nesanāca tad pie pārskata nodošanas mežniecībā paskaidrojumi netika prasīti un pārskati atzīti par derīgiem.
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
24.04.2016. 21:14
Cik Es zinu - viņu paņēma pie mašīnas un pusautumāta viņam nav . Viņš vel nosauca kontroliera uzvārdu , bet Es neatceros to.Vel bišķi par tiem pārskatiem .Vai katram atsevišķi jāaizpilda tas vai var vairaki uz viena kā senāk ?Neviens īsti pateikt nevar .
25.3. medījot lapsas, jenotsuņus vai mežacūkas, ja tiek lietots mākslīgais gaismas avots, nakts redzamības tēmēklis vai pusautomātiskais medību šaujamierocis, kura patrontelpas un magazīnas (patronu padošanas mehānisma) kopējā ietilpība ir lielāka par trim patronām.
Diennakts tumšais laiks te netiek pieminēts.
Varbūt cilvēks tika sodīts par to, ka sēdēja cūku medībās ar parasto optiku bet magazīna pusautomātiskajam ierocim pēkšņi nebija 2 patronu bet gan 5 vai 10?
Labāk jau ir sarakstīt to pārskatu, ja gribi medīt meža cūkas un ja inspektors prasīs tad arī būs ko uzrādīt un problēmu nebūs.