Teiksim tā - es atbalstu ļoti laba, max laba ieroča iegādi un kaut kāda nebūt stikla, ja naudas ir kā ir. Stiklam naudu varēs piekrāt, bet štruntīgs ierocis gan bojā visu padarīšanu. Štruntīgs ierocis - tas ir tāds ierocis, kurš mēdz ieķīlēt (aizslēgs, vai cits mehānisms), kurš ļurkājas, kuram trūkst finišings. Tāds secinājums ir radies praktiskajās medībās. Vēlreiz - ja naudas pietiek, tad jāņem max labs pilns komplekts. Bet - ja naudas ir kā ir, ierocim jāvelta lauvas tiesa no tā. Jo sliktu ieroci vēlāk nāksies atstāt skapī, nu otreizējā tirgū neiet viņi. Savukārt optiku pirkt ar domu par otreizējo tirgu :D nu...OK, nestrīdēšos :D
Tas ir tā, kā tad, kad zēni ar pirkstiem negaisā, vienkārši latvieši praktiskie, nopērk bembi 535 un pēc tam ovālās 10 gadus vecās riepas ar 3mm protektoru un platumu 245 uzmontē?
Nu ļoti loģiski... Un ko tas dod?
Atsevišķi optisānu otrreizējā tirgu bieži neredz. Nebiezo nīsto Zeisu gan. Pat arhaiskos. Drošvien kaut kādi vēstures entuziasti...
Teiksim tā - es atbalstu ļoti laba, max laba ieroča iegādi un kaut kāda nebūt stikla, ja naudas ir kā ir. Stiklam naudu varēs piekrāt, bet štruntīgs ierocis gan bojā visu padarīšanu.
Pat vislētākā karabīne sērkociņu kastīti uz 100m sašaus, kas medībām vairāk kā pietiek! Bet ja ir sūdīgi kronšteini un optika, tad trāpīt nesanāks! Promēzi garām, tad domā, kas vainīgs- ierocis vai pašam rokas līkas? Man tomēr domāt, ka vairāk naudas jāvelta optikai un kronšteiniem!
Tas ir tā, kā tad, kad zēni ar pirkstiem negaisā, vienkārši latvieši praktiskie, nopērk bembi 535 un pēc tam ovālās 10 gadus vecās riepas ar 3mm protektoru un platumu 245 uzmontē?
Nu ļoti loģiski... Un ko tas dod?
Atsevišķi optisānu otrreizējā tirgu bieži neredz. Nebiezo nīsto Zeisu gan. Pat arhaiskos. Drošvien kaut kādi vēstures entuziasti...
Pat vislētākā karabīne sērkociņu kastīti uz 100m sašaus, kas medībām vairāk kā pietiek! Bet ja ir sūdīgi kronšteini un optika, tad trāpīt nesanāks! Promēzi garām, tad domā, kas vainīgs- ierocis vai pašam rokas līkas? Man tomēr domāt, ka vairāk naudas jāvelta optikai un kronšteiniem!