ko tu raudi! es tagad savu dīķi tīru un palielinu un tur kur vēl biki ūdens, vienu vakaru saskaitiju 26 gabalus. tas ir tikai tik cik redzēju. bij vēl biki vairāk. un tās nebij dzērves! šaušu nost kad nebūs kluss vakars. nesaprotu kur tik daudz. parasti pa pārītim tik bija.
Man čoms reiz izdomāja kā ar šiem tikt galā arī klusā vakarā:) Respektīvi pievilka pie dīķa vadu ar 220 un vakarā ieslēdz nelielu prožektoru. Tas spīd uz dīķa un šiem "mērgļiem", tas izrādās dikti nepatīk. Manuprāt, rēķins par elektrību būs mazāks kā zaudējumi no zivju apjoma krišanās.... Lai veicas.
nezinu,cik pareiza uz šo brīdi ir zivju gārņu un kormorānu (jūras kraukļu) atrašanās aizsargājāmo statusā.es šamos lidlopus pie iekšzemes ūdenstilpnēm un jūras krastā redzu ļoti bieži un daudz,...bet žāvētu zivju gārņa kāju pulverīts ir burvju piedeva copes lietās.un ko lai cilvēks dara,ja atrod kādu galīgi beigtu gārni ar 5,6mm caurumiņu.kā lai saprot ,pa kādiem asumiem tas putns ložņajis.;DDD
Tauta runā ka zivju gārnis nemāk nolaisties ūdeni :))) Tas ir nolaižas krastā un iekāpj ūdenī.
Ja ap dīķi novelk šņori, tad šamējais nemāk pārkāpt tai pāri :))).
Ja izdodas nošaut tad vaig saglabāt zivju gārņa kājas kurās ir dziedzeri un zivis kā kaķi uz balderjāņiem metas.
Ja ap dīķi novelk šņori, tad šamējais nemāk pārkāpt tai pāri :))).
Ja izdodas nošaut tad vaig saglabāt zivju gārņa kājas kurās ir dziedzeri un zivis kā kaķi uz balderjāņiem metas.
Diez kā'' dzērvjkāvim'' sokās?