Ir ideja iegādāties gludo, kuram pēc laika var pievienot divu spico un kombinēto stobru pāri.
Kas bez Finnclassic vēl varētu būt labs?
Vai CZUB ražotie Bo 801,802 un 803 ir ar līdzīgām īpašībām, tb, nopērkot 801 pēc tam atliks piepirkt tikai attiecīgo stobru pāri?
Te Andri cilveeks par to pasu naudinu buus iegaadaajies gan gludo, gan spico stobru paari vienlaiciigi!Man domaat, ka doma ir OK-uz mediibam reaali liidzi jaanem viens ierocis ar daudzfunkcionaalaam iespeejaam!
Manā gadījumā karabīne [automāts] jau ir un taisos vēl pārīti piepirkt [mazāku kalibru un kādu varmintu], bet pašreiz aktuāli ir iegādāties gludo. Tā kā vienmēr esmu fanojis par divstobru vītņu ieročiem, gludo gribētos tādu, kuram kā papildus fīča nāk līdzi iespēja iegādāties arī tādu. Kombinētais noteikti arī savu reizi noder.
Otrs jautājums, kas sasaucas ar Andra - cena. Tādēļ jautāju, vai Finnclassikam gadījumā nav alternatīvas, cenas ziņā garšīgākas? Atradu to čehu BO, bet tur netieku gudrs ir vai nav stobru pāri savstarpēji aizstājami, kā arī par cenu.
Būs laikam jāapmeklē bodes un jāparunā - Čehus tirgo Talsos, tātad Rīgā Daugavgrīvas ielā, Finnklasiku - Lijā? Pareizi?
Aprīkojums: Finn classic (12/12)(12/7x65), CZ 512(22WMR)
02.07.2008. 19:12
Man jau nav alternatīvas, vai nu pirkt manai bisei vītnes stobru par 580.-ls vai izvēlēties karabīni. Vai vispār var nopirkt jēdzīgu karabīni par 700 latiem? Jā FINNCLASIC pārdod LIJA.
Par 700 Ls - un kā vēl var. Ja runā par maināmiem stobru blokiem, tad vēl viena alternatīva FinnClassic un ČZ BO ir krievu IŽ-94 Express. Ja nav aizspriedumu pret krievu ieročiem. Var interesēties turpat Talsos.
Andri P.,darīšana Tava,bet iesaku atmest to pirmā komentāra ideju.man pašam ir kombinētais FINN CLASIC-512SC kombinētais+gludstobrs ,plintīte OK.,bet kombinētā pielietojums...,tās ir divas kopā saliktas vienstobrenes.tā nu viņš nīkst pa ieroču skapi,kamēr citi stobri uz mežu iet.
Kas bez Finnclassic vēl varētu būt labs?
Vai CZUB ražotie Bo 801,802 un 803 ir ar līdzīgām īpašībām, tb, nopērkot 801 pēc tam atliks piepirkt tikai attiecīgo stobru pāri?
Otrs jautājums, kas sasaucas ar Andra - cena. Tādēļ jautāju, vai Finnclassikam gadījumā nav alternatīvas, cenas ziņā garšīgākas? Atradu to čehu BO, bet tur netieku gudrs ir vai nav stobru pāri savstarpēji aizstājami, kā arī par cenu.
Būs laikam jāapmeklē bodes un jāparunā - Čehus tirgo Talsos, tātad Rīgā Daugavgrīvas ielā, Finnklasiku - Lijā? Pareizi?
Kombinētais ierocis ir vispiemērotākais gan gaides, gan medībām uz pieiešanu.
Man gan viņš nenīkst skapī.