Šaušana pa šķīvjiem izklausās dīvaina. Stāvvietā viens atsevišķs šķīvis, divi dupleti. Man maksimāli sanāk 30 šāvieni (izņemot gadījumus, kad jāatkārto konkrētu mērķu pieņemšana). Nolikumā - līdz 50 šāvieniem. Nez, tas domāts, ka dupletā drīkst pārlādēties, ja paspēj? Bet tas tā - vairāk izskatās neprecizitāte. Tomēr nolikums papildināts - izskatās, būs 3 "peldošās" mašīnas - tas ir galīgi neierasti.
Šaušanā pa kluci ir daži ierobežojumi, bet neredzēju ierobežojumu uz lādiņu - ja šauj ar renkuļiem vai pat skrotīm, droši vien var vairāk punktus savākt. rakstīts, ka 6 patronas - es ņemtu ne rupjākas par 9.numura skrotīm - būs vairāk punktu.
Laikam jau visi ir aizmirsuši, ka citus gadus informācijas bija krietni mazāk. Pašlaik šis izskatās vislabāk organizētais festivāls. Vismaz informācijas ziņā. Par pārējo vēl redzēsim.
Kaut kādus laikus jau varēja gan samest. Bet, domāju, ka grūti prognozēt laikus - es pats rēķināju aptuveni. Nu, ja labi ies, man naktī nebūs jāstartē.
Ja šaušanā pa šķīvjiem tiešām 3 mašīnas būs "peldošās", tā gan varētu būt neliela ņirgāšanās, īpaši, ja ir 2 dupleti. Pieņemsim, ka apstākļi visiem vienādi un vajag pēc iespējas rezultātus "izšķaidīt", lai nav pāršaudes. Tad pietiek ar vienu "peldošo" mašīnu un super novilktu atsperi. Nu, maz būtu tādu, kas visus piecus varētu sašaut vēl, ja dupletos ieliktu - tikai vidējai trāpījumu skaits augstāks un gandarījums lielāks. Bet tā jau ir - kritizēt jau viegli.
Sūdzību vairāk nav!!!
Neiepriecināšu Tevi. Plānoju NEAPMEKLĒT.