"Ar naktenieku(digitālo) ar var redzēt kameras piegaismotājs vai ieslēdzas vai nē! Protams neieslēdzot nakteniekam piegaismotāju."
To pašu var redzēt caur mobilā telefona kameru (pieejamāks variants).
sveiki viiri, PASUTIJU FOTO KAMERU HC 900M, KADAS ATSAUKSMES
Slēpts
24.04.2020. 12:00
Tak atsauksmes jāprasa pirms pasūtījuma! Man ir HC 700M , bildē, bet pa MMS bildes nesūta. Ja aizsūta kodu- tad gan, nobildē un atsūta. Kautkas tur nav labi. Kamēr kamera 1.5km no mājas, principā nerūp.
Kamera BG584-4G-24MP itkā viss strādā normāli, tikai atsūtot kādas 6-8 bildes, tās 8 baterijas apēd ātrāk par 2 nedēļām, taimeris uz 5min., Mp vidēji, kur tik traka apetīte? Pielikšu kādu ārējo 6V aķi, bet tas jau nebūs risinājums. Jautājums šī modeļa īpašniekiem- cik ilgi Jums strādā šī kamera? Jeb man patrāpījās brāķis? Nu Fotogunā arī rīt painteresēšos
Noskaidroju, pārbaudīju- jānoņem uzstādījumos ķeksis no SMS Control, nu ir OK!
Slēpts
01.11.2020. 17:53
Pareizi būtu, ja būtu norādīts, ka ar sms kontroli patere vairak elektrības, jo gsm modulis paliek ieslēgts, lai gaidītu komandas un tas rij baču ļoti ļoti daudz. Manā lamatu signalizācija ir tāpat, ja atstāj sms kontroli, tad baterija 3 nedēļās tukša, ja nonem, tad gadu var maukt :D
Nupat nākošais kreņķis- TELE 2 nesūta bildes uz telefonu, kā man teica Fotogun pārstāvis, tad tur operatoram novembra sākumā kaut kas esot greizi nogājis, un paši nesaprot, kas. Tas attiecas uz MMS režīmu. Ieteica nokonfigurēt uz GPRS, vai iet pie cita operatora. Ir vēl kādam tādas problēmas tieši ar Phone MMS caur TELE 2? Un šitā esot daudziem kameru modeļiem.
Skaidrībai- līdz novembra sākumam gāja pa pirmo, nekādas aizķeršanās. Paziņam tāda paša kamera ar LMT MMS strādā visu šo laiku, kamēr manējā tikai bildē, bet nesūta.
To pašu var redzēt caur mobilā telefona kameru (pieejamāks variants).
Varbūt kāds nelieto pulti HC-300m un ir gatavs pārdot? Pults ir nozaudēta, tāpēc nevar veikt kameras uzstādījumus.