Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Medību likuma "grozīšana" 2017

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 71 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 30.03.2018. 15:41

Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
27.03.2018. 16:39
Viedokļraksts par šaušanu šeit: https://www.medniekiem.lv/prob...
Slēpts
23.03.2018. 14:46
Es ceru, ka tas ir izrauts no konteksta... Bet ja nu tiešām citādi nevar, varbūt vajag painformēt “femen” aktīvistes.
Slēpts
23.03.2018. 14:41
Pēdējā ”sestdiena”.
Slēpts
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
26.01.2018. 09:28
ģeniāls plāns: izveidot iekšu un ādu dedzinātavas

Visu dedzināt nevajag! Plaušas , sirdis, trahejas, nieres, aknas, sirdis un kaulu karkasu mēs uzpirksim! Ādas skandināvijā reizi sezonā savāc uzpircēji. Un atved sāli nākamajai sezonai. Maksā kapeikas, bet par čupiņu kas sakrājas sezonā kopā kkas sanāk...
Slēpts
26.01.2018. 07:20
Jāni V.
Kārtīgi sagatavo, neaizmirsti aprakstīt ietekmi uz budžetu un tautsaimniecību un GAIDI, jaunās vēlēšanas.:)
Slēpts
26.01.2018. 00:45
Mans vienīgais izskaidrojums ir briežu zombijvīruss. Tāpēc, ja nešausiet galvā- vainojiet paši sevi.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2025-06-18 16:10
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
25.01.2018. 23:08
Obligātās šaušanas pārbaudes (licencēto šautuvju apmeklējumi) un visādi citādi apgrūtinājumi, kam vēl nav skaidrs ir, nekā personīga, tīri bizness :D
Rekur nupat atkal kādi keksi grib rokas pasildīt:
https://www.diena.lv/raksts/la...
Nelielā alkohola intoksikācijā runāju ar vienu keksi, sarunas rezultātā mums dzima ģeniāls plāns: izveidot iekšu un ādu dedzinātavas. Teorētiskais pamatojums vienkāršs kā ķeblītis: tikai un vienīgi dabas aizsardzības dēļ, lai visādi $ūdi pa mežu nemētājas un negrauj mūsu ekosistēmu. Tālāk, visiem medību kolektīviem OBLIGĀTI jānoslēdz līgums ar sertificētām krematorijām par pakalpojumu, ar ikmēneša maksu (varat jau tāpat tās iekšas un ādas dedzināt pie sevis vai mežā norakt), tikai katru mēnesi maksājiet man, un dzīve izdevusies :P Tagad tik jāatrod deputāts šī projekta lobēšanai. Ja ir reāli priekšlikumi, rakstiet privāti, būsiet "doļā". Un parējie ierindas mednieki maksās. Man!!!
Slēpts
25.01.2018. 17:35
Es no telefona rakstu, tāpēc man tā neglīti sanāca...
Slēpts
25.01.2018. 17:34
vietas , kurās trāpot, dzīvnieks mirst mokošā nāvē.

Vienu dienu lasu žurnālu "Medības" ne pēdējo, bet vienu no... Dzinējmedības. Iznāk aļņu teļš! Ar 3 trāpījumiem tiek veiksmīgi noklapēts.
Te nu man jaitājums: "Kas par desām?"
No izklāsta saprotams, ka ierocis ar taisnu stobru. Nav kaut kāda ižene...
Anima libra bezsvins...
Kāpēc viņam jātrāpa 3 reizes?
Vai šautuves apmeklējums šeit ko mainītu?
Varbūt par maz džoulu?
Varbūt atstāstā jāpiepušķo bišķi vairāk, vai gluži otrādi- mazliet vairāk jānoklusē?
Varbūt "skrejošajam" vienā pārskrējienā vajag 3 reizes likt?
Un definēt "mokošo nāvi". Piemēram, atmest visus punktus, bet sadalīt mērķi 3 sektoros: "ātra nāve", "mokoša nāve" un "mokoša dzīve".
Viss jau beidzās labi... Bet ja kāds ar pārlaužamo stāvētu un pirmo trāpītu "mokošajā dzīvē"?
Slēpts
15.01.2018. 13:57
Jāni V,
Aizej jau vienkārši uz šautuvi. 15 punkti ar gludo- un zinot kā tev gāja citus gadus, tomēr liekas, ka vaina ir praksē. Arī vienkārša papīra caurumošana no rokas- gan jau dos savu pienesumu.
Un ja vēl pamēģināsi skrejošo- būs vēl labāk.
p.s
Atceros sevi- no galda jau varēju savākt smuki punktus- kā no rokas , tā nekā.. Bet nu ar katru gadu labāk pa pāris punktiem labāki rezultāti paliek..