Kondensāts neveidojas uz jebkuras virsmas, tas veidojas uz aukstām virsmām. Domāju, ka katrs ir pieredzējis, ka ziemā pēc masta vai pastaigas mežā :), iekāpjot auto, optika momentā aizsvīst. Pamatskolas fizikas kurss par rasas punktu, man šķita, ka te tusē cilvēki ar vismaz pamatskolas izglītību, laikam tomēr nē :P:P Deltu vispār neviens sevi cienošs mednieks nepērk, jau 25 gadus mēģinu večiem iestāstīt, ka var pirkt absolūti budžetklases spico (nu labi, ne gluži turku vai krieveni, kaut gan arī ar krieveni var paveikties), bet stiklam ir jābūt gana labam. Zinu pastāstu, kad uz 202 zauera iekš 30-06 (tobrīd par 1400 latiem) uzlika norkoniju par 50 latiem un brīnījās, kāpēc nevar pat piešaut....
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
28.09.2017. 11:18
M.Markss,tu jau te gudro dzen,viss tavs teiktais jau sen ir zinams,ja ir tadi kadri,kas noperk izh18 pa 200e un uzliek zeiss pa 2ke,bet ne par to stasts,par to ka ieroci ienes masina silta un izness vesuma ara aizsvist,tas tikai logiski un passaprotami un nevajag,runat par pamatskolas izglitibu,jo izskatas ka tev pasam tada :D!Lieta ir par to, kapec optika svist ciet patstavigi atrodoties ara vesuma,gruti attiras,tikai ar spec optikas tiramo,kur ir knifs visa sani lieta?Man tas ir pirmais gadijums,tads!Piem,ja hawke aizsvist,pec kada laika,tas svidums pazud un viss ok,bet deltai nepazud un paliek nosmerets ka ar speki!Taka Māri magistra uzdevums tev :D!Varbut jau Delta nav slikta optika,bet sita mani parsteidza,pats nezinu,bet esmu dzirdejis,ka ari Nikoni,kas razoti pie janiem japana ir sudigi kreslas stundas!
Slēpts
28.09.2017. 14:05
Iesaku lietot labus vāciņus, krietni palēnina šo procesu.
Procesu palēnina jebkurš vāciņš. Atšķiras tikai viņu atvēršanas/noņemšanas ērtums. Tā īsti klusu man sanāk noņemt tikai tos neoprēna pārvalkus, visi atsperotie vāciņi grab.
Slēpts
28.09.2017. 14:33
Gints, labi vāciņi negrab ????.
Ja pareizi atceros, komplekts Leopoldam ap 100 EUR maksā.
Slēpts
28.09.2017. 14:36
Stulbais Androids, atkal kaut ko pats pielika klāt. Jautājumu zīmes iepriekš liekas.
Svīst ciet lētās un dārgās optikas.
Citas aizsvīst ātrāk, citās lēnāk. Fiziku neviens nav atcēlis.
Optikā iepilda slāpekli, kas samazina aizsvīšanu. Samazina, bet nenovērš pilnībā.
Es pieļauju, ka pieminētajai Deltas optikai izgājusi iepildītā gāze.
Ir bijusi iespēja salīdzināt dabā, kad rudens vakarā uzkrītot miglai vienlaicīgi aizsvīda gan swaro z-6, gan sutter.
Pats esmu cītīgi meklējis brīnumlīdzekli, kas samazinās aizsvīšanu, bet pagaidām neesmu atradis.
Ja pareizi atceros, komplekts Leopoldam ap 100 EUR maksā.
Citas aizsvīst ātrāk, citās lēnāk. Fiziku neviens nav atcēlis.
Optikā iepilda slāpekli, kas samazina aizsvīšanu. Samazina, bet nenovērš pilnībā.
Es pieļauju, ka pieminētajai Deltas optikai izgājusi iepildītā gāze.
Ir bijusi iespēja salīdzināt dabā, kad rudens vakarā uzkrītot miglai vienlaicīgi aizsvīda gan swaro z-6, gan sutter.
Pats esmu cītīgi meklējis brīnumlīdzekli, kas samazinās aizsvīšanu, bet pagaidām neesmu atradis.