MM.
Es ar Barnaulu nešauju un ar Restorānu manai plinte arī uguns ir stobra galā.
Varbūt m.m.nekad krēslā nav medījis, vai arī krēslā nav medījis.
Es cerēju, ka iedošu mega recepti, ja jau klusinātājs neder.
p.s teorētiķis .,...
Slēpts
14.10.2017. 12:11
Jā, Androids ir pilnīgs sviests. Tekstu pārveido kā grib. Vēl neesmu apguvis.
Slēpts
14.10.2017. 15:22
Ivar. Androids nav sviests. Sliktam dejotājam ar tām olām ar kkas bija...
Aprīkojums: STEYR MANNLICHER CL II SX Light,MANNLICHER DUETT Duke
Suņi: Ir
14.10.2017. 22:46
vienu brīdi jau bija pieejams, bet svars jau tai lodei tāds pamazs un ballistika ar tāda nekāda maziem jau der par lieliem medījumiem neesmu parliecināts.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
14.10.2017. 22:48
Pec tabulas skatoties,tiesi N135,veido viss lielako atrumu pie mazakiem pulvera svariem,salidzinot ar 500markam.Kaspar,ka ir ar atsitienu un liesmu stobra gala?
Es skatos čaulas aizpildījumu, pulveriem jau atšķiras blīvums piemēram tas ko man rāda Quickload, abos gadījumos spiediens ir pie maksimuma bet nejau ar šādu dozu jālādē, 140 vv pie 95,7% čaulas aizpildījuma 2,861 g dod 816 m/s 540 vv pie 95,7% 2,95 g dod 824 m/s.
Pieliku bildi, lādējot bergeru tika izšauta tā saucamā trepe, katrai patronai pulvera doza atšķīrās par 0,2 graniem, bildē ir tikai viena daļa no eksperimenta bet var redzēt ka ar 135 vv ir diezgan šaurs plaukts 42,2 42,4 un 42,6 un tas ir tuvu maksimumam pie 42,8 jau kapsele knapi savā vietā turējās pie 43,0 jau bija pēc šāviena izlidojusi no savas vietas. Ar 135 vv nesanāks uzlādēt patronu kas lidos labi visu gadu, un sezonāli nāksies ieroci piešaut vai arī katram gadalaikam savu patronu lādēt. Atsitiens normāls un liesma varbūt nedaudz ir bet nekas traks.
Labas grupas - izskatās, ka lode lodē iet perfekti.
Slēpts
16.10.2017. 11:58
Jānis Bolmanis
Šodien, 08:51
Būs man jāpērk jaunas brilles - es nemāku ieraudzīt nevienu grupu- es redzu tikai VIENU lodi ar katru pulvera dozu...
Eh, liekas ka Anrija blogs nav lasīts- tur ieteikums bija vai nu 5 vai 3 šaut...
Jēga no vienas??
Es ar Barnaulu nešauju un ar Restorānu manai plinte arī uguns ir stobra galā.
Varbūt m.m.nekad krēslā nav medījis, vai arī krēslā nav medījis.
Es cerēju, ka iedošu mega recepti, ja jau klusinātājs neder.
p.s teorētiķis .,...
Pieliku bildi, lādējot bergeru tika izšauta tā saucamā trepe, katrai patronai pulvera doza atšķīrās par 0,2 graniem, bildē ir tikai viena daļa no eksperimenta bet var redzēt ka ar 135 vv ir diezgan šaurs plaukts 42,2 42,4 un 42,6 un tas ir tuvu maksimumam pie 42,8 jau kapsele knapi savā vietā turējās pie 43,0 jau bija pēc šāviena izlidojusi no savas vietas. Ar 135 vv nesanāks uzlādēt patronu kas lidos labi visu gadu, un sezonāli nāksies ieroci piešaut vai arī katram gadalaikam savu patronu lādēt. Atsitiens normāls un liesma varbūt nedaudz ir bet nekas traks.
Jānis Bolmanis
Šodien, 08:51
Būs man jāpērk jaunas brilles - es nemāku ieraudzīt nevienu grupu- es redzu tikai VIENU lodi ar katru pulvera dozu...
Eh, liekas ka Anrija blogs nav lasīts- tur ieteikums bija vai nu 5 vai 3 šaut...
Jēga no vienas??